Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Hello Kitty (126 items)

Standaard | Gerelateerd (0)

Thumb2_ebe39e10-19e1-012f-b10b-0050569439b1

  • Toevoegen Item aan catalogus
  • Bulk_add_button2

Hello Kitty beeldjes & figures (126 geselecteerd van 126)

Hello Kitty is het bekendste figuurtje van het Japanse bedrijf Sanrio. Hello Kitty is een witte meisjeskitten en heet eigenlijk "Kitty White". Ze had oorspronkelijk een rode strik aan haar linkeroor ze woont samen met haar ouders George en Mary, tweeling Lees verder

1 2 3 4 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 126 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Hello Kitty

Volledige naam
Hello Kitty
Aantal items
126
Oudste item
Tippy (2000)
Nieuwste item
Hello Kitty Ruimteraket (2016)
Duurste item
Hello Kitty (€ 1,50)

Hello Kitty is het bekendste figuurtje van het Japanse bedrijf Sanrio en werd in 1973 bedacht door de Japanse ontwerper Ikuko Shimizu. In 1974 werd ze geïntroduceerd in Japan en in 1976 in Amerika. Het eerste product waar Hello Kitty op verscheen, was een klein roze portemonnee. Hello Kitty is getekend als een witte meisjeskitten en heet eigenlijk "Kitty White". Ze had oorspronkelijk een rode strik aan haar linkeroor en het bijzondere aan het ontwerp is dat ze geen mond heeft. Volgens het concept woont Hello Kitty samen met haar ouders George en Mary en tweelingzusje Mimmy in Londen (Engeland). Mimmy had oorspronkelijk een gele strik om haar rechteroor. Hello Kitty heeft zelf ook huisdieren: een perzische kat Charmmy Kitty en een witte hamster Sugar. Haar vriendje heet (Dear) Daniel Star. Hello Kitty word ook vaak vergezeld door haar opa Anthony en oma Margaret, andere 'vriendjes' van Hello Kitty zijn o.a.: De blauwe muis Joey, een gele eekhoorn Rory, aapjes Timmy en Tammy, gele mol Mori, wasbeer Tracy, gele beer Tippy, hond Jodie, wit schaap Fifi, beer met rode wangen Thomas, kleine meisjes beer Tiny Chum. Andere bekende Sanrio figuurtjes die Hello Kitty ook weleens vergezellen zijn o.a. My Melody het witte konijn met de roze muts (met blauwe muis Flat die zich onderscheid van Joey door een klein geel strikje in haar staart en Flat heeft geen kleren aan terwijl Joey een soort giletje/bodywarmertje draagt, roze lammetje Piano, rivaal Kuromi) Keroppi, chococat,cinnamarol, little Twin Stars, Pochacco, Bad Badz-Maru.

Aanvankelijk was Hello Kitty een reeks speelgoedproducten, waaronder een educatieve animeserie voor kinderen. Elke aflevering kunnen de jonge kijkers nieuwe dingen leren, zoals rekenen, schrijven en lezen. Tegenwoordig is de naam Hello Kitty aan miljoenen producten verbonden, waaronder zelfs zaken die zich niet op kinderen richten.

Invoerdatum
14-05-2013 07:00:16
Ingevoerd door
ietjesdeal