Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Biennale Internazionale del`arte contemporanea

2001

Catalogus Biennale Citta di Firenze: Informatie op Catawiki over het item Biennale Internazionale del`arte contemporanea, 2001.
Het hart van Catawiki is een online catalogus met afbeeldingen en gegevens van alles dat verzamelaars verzamelen. De catalogus wordt net als Wikipedia door gebruikers onderhouden.

Verkopers

Nog niet te koop aangeboden. Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden.

Verzamelaars
In zoeklijst van:
Dit item staat op de zoeklijst van 1 verzamelaar. Als je hen wilt bereiken dan kun je het aanbieden in je shop. De zoekers worden dan automatisch via e-mail gewezen op jouw aanbod (tenzij ze dat actief hebben uitgezet in Mijn Profiel). Je zet het item in je shop met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm.

sluit informatie
In verzameling van:
Nog niet in een verzameling
Ga naar de cataloguswaarde » Catalogus gegevens
Catawiki nummer: 224013
Categorie: Boeken
Titel: Biennale Internazionale del`arte contemporanea
Ondertitel: Terza edizione 2001 Citta di Firenzi - Firenze
Oorspronkelijke titel:  
Boekenreeks: Catalogus Biennale Citta di Firenze
Nummer in boekenreeks: 3
Nummertoevoeging :  
Serie / held:  
Auteur: Onbekend
Illustrator:  
Uitgeverij: Arte Studio, Comune di Firenze
Jaar: 2001
Soort: CatalogusIcon-information, KunstIcon-information
Druk: Eerste druk
Type boek: Gebonden boek met stofomslag
Aantal bladzijden: 760
Oplage:  
Afmetingen: 22.0 x 28.5 cm
ISBN10:  
ISBN13:  
Taal / dialect: Engels, Italiaans, Spaans
Land van uitgifte: Italië
Bijzonderheden:
De Florence Biennale is een gerenommeerd internationale kunstmanifestatie die iedere twee jaar wordt gehouden. In de afgelopen jaren kende de manifestatie een sterke groei. Zo had de manifestatie tijdens de editie in 2005 maar liefst 768 kunstenaars uit 74 landen die hun werk tentoonstelden. In 2001 is de Florence Biennale dan ook erkend als officiële partner in het programma "Dialogue Among Civilizations" van de Verenigde Naties.

Tijdens de Florence Biënnale in 2005 ontvingen de wereldberoemde kunstenaars Christo en Jeanne-Claude en Richard Anuskiewicz belangrijke onderscheidingen.

De Florence Biennale staat onder beschermheerschap van de President van Italië en het ministerie van Buitenlandse Zaken en mag zich verheugen op de belangstelling van toonaangevende personen als Gregorio Luke, Directeur van het MOLAA in Long Beach, Rosa Tejada van het Metropolitan Museum, New York en R.B. Bhaskaran, President of the Lalit Kala, National Academy of Art, India. Het aantal bezoekers van de Florence Biennale ligt tussen de 30.000 en 60.000.

De Biënnale 2007 vond plaats van 1 tot en met 9 december plaats in het Fortezza da Basso in Florence en is een internationale toonaangevende tentoonstelling waar 1816 kunstenaars uit 71 landen aan hebben deelgenomen.
Invoerdatum: 24-01-2009 14:53:05
Ingevoerd door: Boekenglas
Laatst gewijzigd op: 02-08-2016 15:36:46
Laatst gewijzigd door: Jilles
Catawiki Cataloguswaarde
Nieuwstaat: € 130,00
Goede staat: € 65,00
Redelijke staat: € 32,50
Dit item
  


meer informatie toevoegen