Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Kunstboeken (11648 geselecteerd van 11648)

De soort Kunst is bestemd voor boeken, die handelen over beeldende kunst. Met beeldende kunst wordt bedoeld de creatieve uitingen van beeldende kunstenaars, bijvoorbeeld schilderijen, sculpturen en tekeningen. Lees verder

1 2 3 ... 292 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 11648 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

De rubriek/soort kunst is bestemd voor boeken, die handelen over beeldende kunst. Met beeldende kunst wordt bedoeld de creatieve uitingen van beeldende kunstenaars, bijvoorbeeld schilderijen, sculpturen en tekeningen.

Andere kunstvormen, zoals architectuur, film, poezië en dans, hebben eigen rubrieken. Indien het product van die andere kunstvorm doorgaans in de context van beeldende kunst wordt getoond, dan is er sprake van (beeldende) Kunst. Bij fotografie komt dat nog weleens voor.

Toegepaste kunst kan in beginsel bij Design, maar wordt in sommige gevallen, naar heersende maatschappelijke opvattingen, ingedeeld bij Kunst. Als de kunstenaar ook bekend is als maker van vrij werk, dan kan sowieso voor de rubriek Kunst worden gekozen.

  • Instructieboeken om te leren tekenen en/of schilderen horen niet bij kunst, maar bij hobby of bij studieboek;

  • Boeken of bladen met naaktfoto's, die door beeldende kunstenaars kunnen worden gebruikt als studiemateriaal, horen bij naaktfotografie en niet bij kunst (ook al staat er levensgroot het woord KUNST of ART op).

Invoerdatum
23-07-2016 19:45:17
Ingevoerd door
vertigo