Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegel filter actief! Momenteel worden alleen Zegels, Series en Blokken getoond met gebruikstype Frankeer of Luchtpost. Klik hier om alles te zien.

Postzegels Saarland (276 geselecteerd van 389)

Saarland is een Duitse regio in West-Europa, aan de Franse grens. Na de 2de Wereldoorlog werd het Duitse Rijk bezet door de Geallieerden en verdeeld in een Amerikaanse-, Britse-, Franse- en Sovjetzone. De Franse zone werd ingedeeld in de deelstaten Baden, Lees verder

1 2 3 ... 7 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 276 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Saarland

Aantal items
389
Aantal curiosa items
Gerelateerd (3)
Oudste item
Opdruk franc op mark (1947)
Nieuwste item
Jubileumboek (2012)
Duurste item
Hulp overstroming (€ 675,00)

Saarland is een Duitse regio in West-Europa, aan de Franse grens. Na de 2de Wereldoorlog werd het Duitse Rijk bezet door de Geallieerden en verdeeld in een Amerikaanse-, Britse-, Franse- en Sovjetzone. De Franse zone werd ingedeeld in de deelstaten Baden, Rijnland-Palts, Saarland en Württemberg-Hohenzollern. Vanaf 1947 werd Saarland een afzonderlijk Frans protectoraat met eigen postzegels. Na een volksraadpleging trad Saarland in 1957 als een nieuwe deelstaat toe tot de Duitse Bondsrepubliek (West-Duitsland). Vanaf dan werden de postzegels van het protectoraat vervangen door die van de gelijknamige Duitse deelstaat. In 1959 trad Saarland toe tot het Duitse postgebied en werden de eigen postzegels vervangen door die van de Duitse Bondsrepubliek.

Invoerdatum
18-11-2012 09:56:12
Ingevoerd door
IgorVdV