Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegel filter actief! Momenteel worden alleen Zegels, Series en Blokken getoond met gebruikstype Frankeer of Luchtpost. Klik hier om alles te zien.

Postzegels Nederlandse Antillen (2447 geselecteerd van 3935)

De Nederlandse Antillen in de Caraïbische Zee behoren tot de Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) en de Bovenwindse Eilanden (Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba). In 1948 werd het Nederlands territorium Curaçao hernoemd tot de Nederlandse Lees verder

1 2 3 ... 62 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 2447 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Nederlandse Antillen

Aantal items
3935
Aantal curiosa items
Gerelateerd (2)
Oudste item
Ontdekking Curacao (1949)
Nieuwste item
Bloemen (2010)
Duurste item
Koningin Juliana (€ 425,00)

De Nederlandse Antillen in de Caraïbische Zee behoren tot de Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) en de Bovenwindse Eilanden (Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba). In 1948 werd het Nederlands territorium Curaçao hernoemd tot de Nederlandse Antillen. In 1954 werden de Nederlandse Antillen een autonoom land binnen het koninkrijk Nederland. Vanaf 1986 werd het eiland Aruba een apart autonoom land en behoorde het dus niet meer tot de Nederlandse Antillen. In 2010 werden de resterende Nederlandse Antillen officieel ontbonden: de eilanden Curaçao en Sint Maarten werden zoals Aruba autonome landen binnen het koninkrijk en de eilanden Bonaire, Saba en Sint Eustatius werden onder de naam Caribisch Nederland toegevoegd aan het autonoom land Nederland, hoewel ze een apart postgebied bleven.

Invoerdatum
09-01-2016 14:00:52
Ingevoerd door
IgorVdV