Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegel filter actief! Momenteel worden alleen Zegels, Series en Blokken getoond met gebruikstype Frankeer of Luchtpost. Klik hier om alles te zien.

Postzegels Barbuda (513 geselecteerd van 536)

Barbuda behoort tot de Benedenwindse Eilanden in de Caraïben. Vanaf 1968 gaf het eiland Barbuda, een afhankelijk gebied van de Britse geassocieerde staat Antigua, eigen postzegels uit die samen gebruikt werden met die van Antigua. Voorheen werden dezelfde Lees verder

1 2 3 ... 13 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 513 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Barbuda behoort tot de Benedenwindse Eilanden in de Caraïben. Vanaf 1968 gaf het eiland Barbuda, een afhankelijk gebied van de Britse geassocieerde staat Antigua, eigen postzegels uit die samen gebruikt werden met die van Antigua. Voorheen werden dezelfde postzegels gebruikt als op Antigua, hoewel in 1922 ook al eens een eigen reeks werd uitgegeven. Na een mislukte secessiepoging in 1980 kreeg Barbuda meer autonomie. In 1981 werd Antigua & Barbuda een onafhankelijk koninkrijk met de Britse koning(in) als staatshoofd. Tot in 2000 werden nog aparte postzegels uitgegeven voor het autonoom eiland Barbuda. Deze werden samen gebruikt met de algemene uitgaven voor Antigua & Barbuda.

Invoerdatum
30-05-2014 14:56:18
Ingevoerd door
IgorVdV