Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegel filter actief! Momenteel worden alleen Zegels, Series en Blokken getoond met gebruikstype Frankeer of Luchtpost. Klik hier om alles te zien.

Postzegels Generalgouvernement (151 geselecteerd van 217)

Polen is een land in Noordoost-Europa. In 1939 werd Polen bezet en verdeeld door het Duitse Rijk en de Sovjet-Unie. West-Pruisen, Danzig, Oost-Pruisen en Wartheland werden volledig geïntegreerd in het Duitse Rijk, terwijl Centraal- en Zuid-Polen onder de Lees verder

1 2 3 4 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 151 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Generalgouvernement

Aantal items
217
Aantal curiosa items
Gerelateerd (1)
Oudste item
1939 Hindenburg met opdruk (1939)
Nieuwste item
55e Verjaardag Adolf Hitler (1944)
Duurste item
Land en Volk (€ 1.700,00)

Polen is een land in Noordoost-Europa. In 1939 werd Polen bezet en verdeeld door het Duitse Rijk en de Sovjet-Unie. West-Pruisen, Danzig, Oost-Pruisen en Wartheland werden volledig geïntegreerd in het Duitse Rijk, terwijl Centraal- en Zuid-Polen onder de naam Generaal-Gouvernement een autonome Duitse regio werd waarvoor bezettingszegels werden uitgegeven. Bij de Duitse verovering van het eerder door de Sovjet-Unie bezette Oost-Polen in 1941, werd de Oekraïense regio Oost-Galicië eveneens bij het Generaal-Gouvernement gevoegd. In 1944 werd het Generaal-Gouvernement bevrijd door Sovjettroepen en herenigd met West-Polen, maar Oost-Galicië werd terug een deel van de Sovjetrepubliek Oekraïne.

Invoerdatum
19-06-2013 19:20:08
Ingevoerd door
IgorVdV