Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegel filter actief! Momenteel worden alleen Zegels, Series en Blokken getoond met gebruikstype Frankeer of Luchtpost. Klik hier om alles te zien.

Postzegels Marshalleilanden (773 geselecteerd van 880)

De Marshalleilanden zijn een eilandengroep in het noordwesten van de Stille Oceaan. In 1979 verkoos het district van de Marshalleilanden in het Trustgebied van de Pacifische Eilanden (een Amerikaans trustgebied van de Verenigde Naties) niet aan te sluiten Lees verder

1 2 3 ... 20 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 773 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Marshalleilanden

Aantal items
880
Oudste item
Onafhankelijke post (1984)
Nieuwste item
Jaar van het paard (2014)
Duurste item
Milestones in Space exploration (€ 30,00)

De Marshalleilanden zijn een eilandengroep in het noordwesten van de Stille Oceaan. In 1979 verkoos het district van de Marshalleilanden in het Trustgebied van de Pacifische Eilanden (een Amerikaans trustgebied van de Verenigde Naties) niet aan te sluiten bij de Gefedereerde Staten van Micronesië. In plaats daarvan vormde het de Republiek van de Marshalleilanden. Pas in 1986 werden de Marshalleilanden een onafhankelijke met de Verenigde Staten geassocieerde staat, maar sinds 1984 gaf Palau reeds eigen postzegels uit. Daarvoor werden Amerikaanse postzegels gebruikt. Pas in 1990 werd het trustschap door de Verenigde Naties officieel beëindigd.

Invoerdatum
14-02-2016 12:57:03
Ingevoerd door
IgorVdV