Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Postzegels Vissen (7654 geselecteerd van 7655)

Vissen is een veel verzameld thema of motief. Eind maart staan er 4.500 in Catawiki. Wat zou het mooi zijn als alle postzegels met vissen in Catawiki zijn ingevoerd. Om dat te realiseren staan hier wat suggesties. Lees verder

1 2 3 ... 192 Volgende naar pagina:

Filter:
Icon-shop Te koop
Fotogalerij / Lijst / Vitrine
 
Afbeelding 1 | 2

Tip: wil je alle 7654 items toevoegen, selecteer dan geen enkel item en klik op bulk toevoegen.

Vissen

A75e8c66-3d71-11e3-979e-8cc730d6caba
Aantal items
7655
Aantal curiosa items
Gerelateerd (1)
Oudste item
Kabeljauw (1870)
Nieuwste item
zeebodem Polynesië (2017)
Duurste item
Kinderzegels (€ 1.050,00)

Van de Beheerder van Thema's Miris

Vissen is een veel verzameld thema of motief. Op Catawiki zijn er eind maart circa 4.500 ingevoerd. Het merendeel is voorzien van een afbeelding van een postfrisse zegel.

Hoe meer zegels er ingevoerd zijn, hoe meer gebruikers er komen om te kopen in de shops en op de veiling. Des te vollediger kan je je verzameling bijhouden.

Leuker kan verzamelen niet worden.

Bij jij verzamelaar van zegels met dit motief en wil je mee helpen om een groot aantal zegels in te voeren? MIRIS kan over 1000-den postfrisse zegels met dit thema beschikken om in te laten scannen. Stuur het lid MIRIS - Beheerder van Thema's , een bericht dat je een groot aantal van dit thema zou willen invoeren.

Je kan ook helpen om het aantal in Catawiki compleet te krijgen door als je een postzegel tegenkomt met dit thema daarop, dat ook in te voeren als thema bij de informatie over de zegel. ( Ga bij het informatiepagina van een zegel naar rechtsboven "wijzigen thema" en vervolg de stappen op het scherm)

Wil je op een ander wijze een bijdrage leveren aan dit Thema op Catawiki of heb je suggesties om versneld de doelstelling te halen. Zoek maar contact met MIRIS.

Vissen is een verzamelnaam voor een aantal groepen dieren. Er worden 5 klassen onderscheiden. De meest primitieve groep is die van de slijmprikken (Myxini). De prikken behoren tot de klasse (Cephalaspidomorphi, vroeger Hyperoartia). Tot de kraakbeenvissen (Chondrichthyes) behoren de haaien, roggen en draakvissen. De grootste en meest recente groep is die van de beenvissen. Die wordt weer in 2 klassen ingedeeld, de Straalvinnigen (Actinopterygii) en de kwastvinnigen (Sarcopterygii). Tot de laatste groep behoren de longvissen en coelacanthen. Ze onderscheiden zich door het bezit van longen en de pootachtige vinnen. Uit deze groep zijn alle landdieren ontstaan. De grootste groep is echter de straalvinnigen. De meeste soorten hebben schubben en kieuwplaten. Ze onderscheiden zich van alle andere soorten vissen doorn beenachtige of hoornachtige structuren in de vinnen. Er zijn vele aanpassingen aan de omstandigheden. Er zijn soorten die deels op het land leven, zoals de modderkruipers. Andere soorten kunnen door de lucht zweven om aan hun vijanden te ontsnappen, zoals de vliegende vissen. Veel soorten hebben zich aangepast aan het leven in de diepzee. Ook hebben ze zich aangepast aan een leven in zoet water. Bekende groepen zijn de karpers, de zeepaardjes, de zalmen. Veel soorten zijn geschikt voor de consumptie en worden massaal gevangen. Soms zo massaal, dat ze het gevaar lopen uit te sterven. Zowel soortenrijkdom als belang voor de mens is veelvuldig op postzegels aan te treffen.

Invoerdatum
25-10-2013 12:28:38
Ingevoerd door
Miris