Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Contact (3 items)

 

  • Toevoegen Item aan catalogus

Contact

Contact: Informatie op Catawiki over het item Contact, .
Het hart van Catawiki is een online catalogus met afbeeldingen en gegevens van alles dat verzamelaars verzamelen. De catalogus wordt net als Wikipedia door gebruikers onderhouden.

Verkopers

Nog niet te koop aangeboden. Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden.

Verzamelaars
In zoeklijst van:
Dit item staat op de zoeklijst van 1 verzamelaar. Als je hen wilt bereiken dan kun je het aanbieden in je shop. De zoekers worden dan automatisch via e-mail gewezen op jouw aanbod (tenzij ze dat actief hebben uitgezet in Mijn Profiel). Je zet het item in je shop met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm.

sluit informatie
In verzameling van:
Goede staat:
sluit lijst
Ga naar de cataloguswaarde » Catalogus gegevens
Catawiki nummer: 169037
Categorie: Spellen
Titel: Contact
Algemene spelnaam: Contact
Fabrikant / uitgever: Onbekend
Soort spel: Legspellen
Reeks:  
Nummer in reeks:  
Jaar:  
Aantal spelers:  
Auteur / ontwerper:  
Thema:  
Taal: Nederlands
Afmetingen:  
Bijzonderheden:
Een ongewoon en spannend legspel met kaarten, waarbij door de talloze kombinatiemogelijkheden steeds weer nieuwe verrassende spelvariaties en grafische vormen ontstaan.

Deze doos bevat 140 vierkante kaartjes waarop 1, 2 tot 3 gekleurde lijnen getekend zijn die doorlopen, afbuigen, ontstaan of verdwijnen. De bedoeling is uiterst eenvoudig: iedere speler start met 10 willekeurige kaartjes die hij open voor zich neerlegt. Afwisselend komen de spelers aan zet en leggen dan - indien mogelijk - een van die kaartjes bij het centrale geheel. Daarna wordt een nieuw kaartje genomen. Wie niet kan, krijgt toch een extra kaartje. Winnaar wordt de speler die uiteindelijk de minste (of zelfs helemaal geen) kaartjes overheeft.

Ook gevorderde spelers kunnen nog heel wat plezier beleven aan dit spel. Vooral als je voortdurend de mogelijkheden van je tegenspelers in de gaten blijft houden, opent dit kansen voor een iets diepgaander spel. Ga je de anderen blokkeren of hou je vooral de eigen mogelijkheden gaaf? In alle geval... zorg er steeds voor dat je voldoende plaats hebt want meestal kom je op een gewone tafel snel in (oppervlakte)problemen...

Aantal spelers: 2 - 10

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud:
- 140 kaarten
- spelregels
Invoerdatum: 25-12-2008 11:43:29
Ingevoerd door: mortimer500
Laatst gewijzigd op: 10-06-2016 12:15:27
Laatst gewijzigd door: mortimer500
Catawiki Cataloguswaarde
Nieuwstaat:
Goede staat: € 6,50
Redelijke staat:
Dit item
  


meer informatie toevoegen