Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Way To Solutions (1 item)

 

  • Toevoegen Item aan catalogus

Way to solutions - milieuspel

Way To Solutions: Informatie op Catawiki over het item Way to solutions - milieuspel, .
Het hart van Catawiki is een online catalogus met afbeeldingen en gegevens van alles dat verzamelaars verzamelen. De catalogus wordt net als Wikipedia door gebruikers onderhouden.

Verkopers

Nog niet te koop aangeboden. Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden.

Verzamelaars
In zoeklijst van:
Dit item staat op de zoeklijst van 1 verzamelaar. Als je hen wilt bereiken dan kun je het aanbieden in je shop. De zoekers worden dan automatisch via e-mail gewezen op jouw aanbod (tenzij ze dat actief hebben uitgezet in Mijn Profiel). Je zet het item in je shop met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm.

sluit informatie
In verzameling van:
Nog niet in een verzameling
Ga naar de cataloguswaarde » Catalogus gegevens
Catawiki nummer: 172825
Categorie: Spellen
Titel: Way to solutions - milieuspel
Algemene spelnaam: Way To Solutions
Fabrikant / uitgever: Onbekend
Soort spel: Bordspellen Algemeen
Reeks:  
Nummer in reeks:  
Jaar:  
Aantal spelers: 4-6
Auteur / ontwerper: Dijk, Ben van, Dijkstra, Wil
Thema: Milieu
Taal: Nederlands
Afmetingen:  
Bijzonderheden:
Familie/managementsspel, gemaakt in opdracht van DHV in Amersfoort. Doel van het spel is het tot een goed einde brengen van de onderhandelingen om een PPS project uit te voeren.
De spelers vertegenwoordigen de diverse belanghebbenden: het eilandbestuur, projectontwikkelaars, financiers, toeristenindustrie en de burgerij (milieubeweging). Tevens neemt een speler de rol van DHV op zich.

Aan de onderhandelingen nemen, naast DHV, een aantal belanghebbende partijen deel. Het project kan alleen dan ten uitvoer worden gebracht indien alle deelnemers het over een aantal essentiele beslissingen eens zijn.

Als gevolg van het broeikaseffect, worden de oceanen warmer. Het water zet uit, met als onvermijdelijk gevolg het stijgen van de waterspiegel. Dit leidt tot grote problemen voor bepaalde kleine laaggelegen eilanden, met name in de stille oceaan, die veelal geheel of gedeeltelijk zelfstandig zijn. Inmiddels zijn reeds enkele kleine eilanden geheel onder de zeespiegel verdwenen. Op dit moment beraadt men zich omtrent de algehele evacuatie van de bevolking (10000 personen) van zo'n eiland naar West-Australi?. Maar natuurlijk kun je ook maatregelen nemen om de gevolgen van het stijgen van de zeespiegel te ondervangen. Het pakket aan te nemen maatregelen vormt de achtergrond van het PPS spel.

Prins Willem-Alexander heeft bij uitgave van dit spel ook een exemplaar gekregen.

Aantal spelers: 4 - 6

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Speelduur: ca. 1 uur
Invoerdatum: 26-12-2008 11:43:32
Ingevoerd door: mortimer500
Laatst gewijzigd op: 20-10-2013 04:14:51
Laatst gewijzigd door: mortimer500
Catawiki Cataloguswaarde
Nieuwstaat:
Goede staat: € 7,50
Redelijke staat:
Dit item
  


meer informatie toevoegen