We are hiring!

Forum (97951 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Nieuws > 10 minuten om hier te komen is wel errug lang vind ik

5 berichten

Tsjip 86 berichten

Ik wilde weer even doorgaan met het invoeren van m'n boekenspul en ook even kijken naar de veilingen, maar dat viel vies tegen.

De eerste poging om op de site te komen duurde langer dan 10 minuten, dus haakte ik af, startte mijn pc opnieuw (die wil ook wel eens langzamer worden als ie een hele dag aanstaat) en probeerde het nog een keer, maar met hetzelfde resultaat.

Voordat ik hier m'n verhaaltje kon typen, waren er alweer 10 minuten voorbij. Dat schiet niet op zo en ik denk dat ik waarschijnlijk niet de enige ben die hier een beetje van baal.

 
Marco Catawiki Team 1,139 berichten

Ik stuur je even een persoonlijk bericht om te kijken wat er aan de hand is.

 
Tsjip 86 berichten

Nu, om deze tijd in de nacht, gaat het wat sneller, maar ik denk toch dat het misschien aan mijn pc ligt. Die moet ik toch upgraden binnenkort, dus dan zullen de troubles wel over zijn vermoedelijk. Misschien schaf ik wel een andere aan, want deze heeft ook de laatste tijd last van z'n geheugen. Computer dementia, bestaat dat? ha ha.

 
puurveensboeken 1,178 berichten

heb je geen last van spyware?

 

word ie ook mega traag van

 

heb zelf werk geheugen 2gb

 

met fire fox gaat het prima ie is een ramp

 
Tsjip 86 berichten

@Marco: was gisteren kennelijk toch iets anders aan de hand, want vandaag start alles gewoon snel op (tot nu toe). Misschien had KPN weer eens een hickup.

@puurveensboeken: ik gebruik IE allang niet meer, meestal FF want Chrome vind ik ook niks. Geen spyware, laat dat regelmatig checken door SuperAntiSpyware, prima programma.

Ik ga waarschijnlijk toch een snellere 2e hands pc kopen waar Windows 7 en Office 10 al op zitten en dan kan ik op m'n gemakje alles zelf overzetten. Moet dan toch de programma's opnieuw installeren. Kom ik denk ik goedkoper uit dan mijn eigen pc laten upgraden want dan moet ik een Windows 7 en Office 10 kopen.

Reageer op onderwerp