We are hiring!

Forum (97142 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Nieuws > Vraag over Catawiki! Wat nu? (Afgesloten)

1 bericht

Arco Catalogus manager 8,788 berichten

Als je een vraag hebt over Catawiki, dan zijn er diverse mogelijkheden deze beantwoord te krijgen.

Verzamelaarsplatform

Vragen over het verzamelaarsplatform (catalogus, verzameling, zoeklijst, shop, forum, verzamel-apps) worden wellicht hier, hier of hier beantwoord. Staat het antwoord er (nog) niet tussen, dan kan je het misschien vinden op één van de forums. Rechtsbovenin kan je zoeken. Geef daar één of twee kernwoorden in van je vraag en klik op het vergrootglas. Geen bevredigend resultaat? Dan kan je je vraag op het forum stellen dat het meest te maken heeft met het onderwerp van je vraag. We zijn een community, en de ervaring leert dat veel forumgebruikers graag willen helpen. Is de vraag te privé voor het forum, of heb je een andere reden waarom je niet op het forum wilt posten, dan kan je via catalogusmanager at catawiki.nl een mail sturen. Andere (oude) e-mailadressen van Catawiki gebruiken komt de snelheid van beantwoording niet ten goede. Er is geen telefonische support beschikbaar voor het verzamelaarsplatform.

 

Veilingen

Vragen over veilingen (kopers, verkopers, facturen, uitbetalingen, veiling-apps) worden wellicht hier, hier of hier beantwoord. Staat je vraag cq het antwoord er (nog) niet tussen, dan kan je hier een persoonlijke vraag stellen of kan je tijdens kantoortijd bellen met een gratis nummer van de Klantenservice:

Vanuit Nederland: 0800 020 1331

Vanuit België: 0800 16 576

Vanuit Duitsland: 0800 181 0138

Vanuit Oostenrijk: 0800 700 166

Vanuit Frankrijk: 0805 11 86 82

Loop je ergens vast in de communicatie met Catawiki? (Kan altijd een keertje gebeuren met meer dan 12.000.000 bezoekers per maand.) Dan mag je dat hier melden, liefst voorzien van het zogenaamde ticketnummer, dat je eerder van Catawiki via de mail hebt ontvangen. Dat forum is dus alleen een vangnet als je al het bovenstaande hebt geprobeerd. De Klantenservice neemt dan tijdens kantoortijd contact met je op.

Reageer op onderwerp