We are hiring!

Forum (97504 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Recente berichten door Rene

Toon berichten in de volgende talen

27-09-2018 16:39:14
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nog x nachtjes slapen en dan...

Hartstikke leuk Arco, dat je er aan denkt dat we Catawiki 10 jaar geleden "officieel" lanceerden op de Stripdagen in Houten! Dat was een heel mooi weekend en erg leuke beurs, waar we veel van onze toekomstige gebruikers voor het eerst spraken.

Stiekem hadden wij het 10-jarig bestaan van Catawiki al gevierd toen het 10 jaar geleden was dat we waren begonnen met het ontwikkelen van de site, toen het 10 jaar geleden was dat de eerste catalogusitems werden ingevoerd om te testen (nogmaals heel erg bedankt voor alles, Jilles!!) en toen het 10 jaar geleden was dat de site live ging (9 september 2008).

Maar je hebt helemaal gelijk. Vandaag is de enige echte officiële dag en dat moeten we vieren!

Dank voor je felicitaties Arco en hartstikke bedankt voor je aanhoudende (ook 10 jaar al!) betrokkenheid bij de catalogus en voor het (vanaf een later moment) zo goed coordineren van alles rond de bijbehorende community van verzamelaars!

Ik wil graag alle honderdduizenden unieke catalogusgebruikers feliciteren die door de jaren heen hun bijdrage hebben geleverd aan de catalogus van ons allen. Daarnaast alle beheerders die hun best doen zaken te ordenen en te bewaken. Dankzij jullie allemaal groeien we richting 3.750.000 verzamelobjecten. En kudos voor Jan en alle andere developers die hebben gezorgd dat het verzamelaarsplatform werkt en blijft werken. 

Hier sluit ik me volledig bij aan. Ook namens Marco. Iedereen van harte gefeliciteerd en hartstikke bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan voor Catawiki.

Op naar de volgende 10 jaar!

 
13-10-2015 16:08:02
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Wijziging shops en dagaanbiedingen

Ik heb net deze thread gelezen en word nogal moe van al dit complotdenken...

Bijvoorbeeld over wat Aartinge en anderen schrijven over het "weghalen" van het verzamelplatform op de Chinese, Italiaanse en Spaanse sites:

erger nog, bij italie en spanje is de link naar het platvorm helemaal verdwenen, geen catalogus ook meer.

Deze taalversies zijn enkele maanden geleden gelanceerd en daar heeft nooit een link naar het verzamelplatform c.q. de catalogus c.q. de shops op gestaan. De catalogus is namelijk nooit vertaald in deze talen en dat gaan we ook niet meer faciliteren. In algemene zin durf ik wel te stellen dat al onze pogingen om de catalogus ook in andere talen goed te laten werken, nooit echt van de grond zijn gekomen. Natuurlijk zijn er wel eens "anderstaligen" die wat toevoegen aan de catalogus maar het is al nooit gelukt om de Franse, Duitse en Engelse taalversies van de catalogus tot een groot succes te maken. Laat staan dat dat nu ineens zou gaan lukken met Chinese en Italiaanse taalversies. Op dit forum is juist al vaak geklaagd over mensen die de Franse of Duitse taalversies gebruiken en het principe van de catalogus maar niet begrijpen. En is er al veel geklaagd over de problemen die automatische vertalingen geven. Alle bijna 3 miljoen catalogusobjecten, vooral in het Nederlands beschreven, professioneel laten vertalen is onbegonnen werk.

Het valt me op dat vooral shopeigenaren hier boos reageren. Niet omdat ze geen gratis shop meer hebben (want het idee was om hen die gewoon te laten houden) maar omdat de traffic naar hun shop misschien wat minder wordt nu er geen link meer bovenaan de homepage staat. Ik snap dat dat vervelend is maar het is nu eenmaal geen eeuwigdurend recht om veel gratis verkeer naar je gratis shop te krijgen. En het is ook nog eens iets dat je zelf op kunt lossen: als je meer verkeer naar je shop wilt hebben dan is het vrij eenvoudig om zelf een Google Adwords campagne voor je shop te starten. Dat is ook meteen een mooie oplossing voor al die mensen die zeggen ons graag te willen betalen voor hun shop: betaal dat vooral niet aan ons maar zorg er daarmee zelf voor dat je extra verkeer genereert naar je shop.

Ik begin zo langzamerhand wel te geloven dat we het v.w.b. de shops toch nooit goed kunnen doen...

Voor wat betreft de catalogus denk ik er nog altijd hetzelfde over:

Niemand hoeft zich zorgen te maken over de catalogus. Er is geen enkel plan om deze op te heffen. Los van de kapitaalvernietiging die dat met zich mee zou brengen - na alle investeringen daarin door ons en door de vele gebruikers die er zo geweldig aan bijdroegen - gaat de catalogus mij veel te na aan het hart. Niet alleen hebben Marco en ik de opzet ooit bedacht en is het toch een beetje "ons kindje", ik gebruik de catalogus zelf ook nog vaak genoeg. En de catalogus levert veel organische bezoekers via Google op. Business wise zou het ook echt niet slim zijn om dat te stoppen.

Een garantie afgeven dat de catalogus er over duizend jaar nog steeds is, kan niemand maar wat mij betreft blijft ie nog heel erg lang bestaan. 

Omdat het starten van een aparte website ook steeds maar terug komt nogmaals het volgende:

Tenslotte: het is al vaker gezegd maar als je weinig te maken wilt hebben met onze veilingen ga dan rechtstreeks naar het verzamelplatform (en zet die link in je favorieten). Daar is helemaal niets veranderd. Het lijkt me niet veel toevoegen om een aparte website voor het verzamelplatform te beginnen als er al een aparte, alternatieve homepage voor bestaat die je rechtstreeks kunt benaderen.

We hebben dan ook geen plannen om naast Catawiki nog een tweede label of website te beginnen.

Ik begrijp dat mensen genomen beslissingen vervelend vinden. Dat is echter wat anders dan dat ze onduidelijk zijn.

 
03-10-2015 15:26:33
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Wijziging shops en dagaanbiedingen

Sorry voor deze wat late reactie. Vroeger zat ik veel op het forum maar nu we 230 medewerkers hebben en nog maar een fractie van onze 12 miljoen bezoekers per maand het forum gebruikt, doe ik dat nog maar af en toe.

Iemand schreef dit (waar anderen dan weer op verder borduren):

Het is voor iedereen die gereageerd heeft op de aankondiging van Arco duidelijk dat dit een verpakte aankondiging is van het einde van de catalogus in de vorm zoals wij die nu kennen.

Daar begrijp ik echt niets van. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de catalogus. Er is geen enkel plan om deze op te heffen. Los van de kapitaalvernietiging die dat met zich mee zou brengen - na alle investeringen daarin door ons en door de vele gebruikers die er zo geweldig aan bijdroegen - gaat de catalogus mij veel te na aan het hart. Niet alleen hebben Marco en ik de opzet ooit bedacht en is het toch een beetje "ons kindje", ik gebruik de catalogus zelf ook nog vaak genoeg. En de catalogus levert veel organische bezoekers via Google op. Business wise zou het ook echt niet slim zijn om dat te stoppen.

Wat het punt hier gewoon is, is dat alle nieuwe gebruikers die we actief werven, voor de veiling komen en niet voor het verzamelplatform. De shops, waar ze na wat clicks toch vaak mee werden geconfronteerd, leverden voor deze mensen verwarring op omdat velen dachten dat ze hier moesten (aan)bieden voor de veiling. Mijn Profiel en Mijn Catawiki gaan nu ook nog erg over Shop instellingen, shop banners etc. Nieuwe gebruikers, die een veilingplatform verwachten, begrijpen dat niet. Daar komen veel vragen over. Om die reden gaan we nieuwe gebruikers niet meer de mogelijkheid geven om een shop te openen. Zodat we voor hen deze complexiteit uit Mijn Profiel en Mijn Catawiki kunnen halen. We hebben juist aan de bestaande shophouders gedacht door hen de mogelijkheid wel te laten houden om hun shop te blijven gebruiken. Ook al verdienen we daar niets aan.

De bottom line is dat Catawiki intussen een bedrijf is geworden met veel medewerkers die allemaal leven van onze kernactiviteit: het organiseren van online veilingen met bijzondere objecten voor een breed publiek. Dat is de enige inkomstenbron die in ons bestaan levensvatbaar is gebleken. En ik denk niet dat ons verweten kan worden dat we dat niet ook met de shops hebben geprobeerd. Veel eerder zelfs. Maar dat heeft gewoonweg niet gewerkt. Dat heb je nu eenmaal met start-ups. Je experimenteert en focust op een gegeven moment op de dingen die werken. Als we dat niet hadden gedaan dan was Catawiki er al lang niet meer geweest.

Tenslotte: het is al vaker gezegd maar als je weinig te maken wilt hebben met onze veilingen ga dan rechtstreeks naar het verzamelplatform (en zet die link in je favorieten). Daar is helemaal niets veranderd. Het lijkt me niet veel toevoegen om een aparte website voor het verzamelplatform te beginnen als er al een aparte, alternatieve homepage voor bestaat die je rechtstreeks kunt benaderen.

Hopelijk plaatst dit de aangekondigde maatregelen m.b.t. het terugdringen van de verwarring over shops bij veilingbezoekers wat in perspectief. Dit is echt niet het einde van de wereld en al helemaal niet van Catawiki of onze catalogus :-)

 
24-09-2015 19:14:25
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Strips - Strips algemeen / RIP Peter van der Heijden (40)

Ik kan nog altijd niet geloven dat dit nieuws waar is. Peter was niet alleen een geweldig mens en een gedreven stripuitgever, die de stripwereld nieuw leven in blies, maar hij heeft ook Catawiki al vroeg op een geweldige manier op weg geholpen als lid van de Raad van Commissarisen en later als interim sales manager. Peter was ook een van onze allereerste gebruikers in september 2008. Niet te bevatten dat hij er niet meer is. En dat ook nog na net vader te zijn geworden. Woorden schieten te kort. Een zwarte dag voor de stripwereld en voor Catawiki.

We wensen Carolien en haar zoontje alle sterkte om dit zware verlies te dragen. Als we ergens bij kunnen helpen dan doen we dat heel graag.

 
25-09-2014 12:06:05
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Catawiki haalt 10 miljoen op bij Facebook-investeerder

Beetje teleurstellend dat we dat moeten vernemen via het ANP:

Heb je gelijk in. Sorry daarvoor. Wilde het vanmorgen posten maar mijn telefoon stond meteen roodgloeiend en toen kwam het er niet meteen van. We zullen het uiteraard morgen ook in onze wekelijkse nieuwsbrief brengen.

Maar het is zeker prachtig nieuws en het geeft ons heel veel mogelijkheden om Catawiki nog veel sterker internationaal op de kaart te zetten. 

Niet alleen alle Catawiki werknemers maar ook alle Catawiki gebruikers mogen heel trots zijn op de interesse van dit soort partijen. Die stappen alleen in uitzonderlijke bedrijven die zich in een kansrijke positie bevinden om echt iets te veranderen in de markt waar ze actief in zijn.

 
18-09-2014 09:23:44
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

Dat vroeg ik mij ook al af. Ik heb de selectie nog niet zien veranderen.

Op dit moment zijn ze geselecteerd op basis van populariteit. Het is echter inderdaad de bedoeling om deze te gaan personaliseren op basis van de interesses van de (ingelogde) gebruiker.

 
15-09-2014 21:29:59
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

280.000 is al indrukwekkend (hoewel ik ook moeite heb om dat getal te geloven).

We veilen nu meer dan 6.000 kavels per week. In het begin was dat natuurlijk veel minder maar eind november zijn we ook al weer 3 jaar aan het veilen en in die periode zijn er echt al zoveel kavels door ons afgehamerd. Inderdaad ook best al indrukwekkend.

 
15-09-2014 20:45:27
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Todo-lijst nu online!

Je mag wat mij betreft waken wat je wil hoor :-)

Overigens is het natuurlijk niet goed dat er te lang te weinig met deze lijst is gedaan. Mijn excuses daarvoor nog. Je ergernis daarover is volledig te begrijpen.

 
15-09-2014 20:26:19
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Todo-lijst nu online!

@JozefK,

De ToDo-lijst is tijdelijk offline gehaald omdat er te lang niets aan / mee was gedaan. Het is de bedoeling dat Arco, de nieuwe catalogus manager, eerst nog eens rustig bekijkt wat er allemaal in staat om dat in zijn prioriteitsstelling mee te nemen. Als de lijst dan straks wat opgeschoond is, is het de bedoeling deze weer te activeren.

Voor nu even in coma dus maar nog niet overleden :-)

 
15-09-2014 16:47:30
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

Dat klinkt onwaarschijnlijk. Hoe is dat aantal berekend?

Aantal geveilde kavels maal het gemiddeld aantal objecten per kavel.

Dat laatste hebben wij over een groot aantal kavels van alle verschillende veilingen gemeten en dat kwam gemiddeld op net iets meer dan 40 objecten per kavel uit.

 
15-09-2014 02:13:58
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

Veilingen en verzamelaars moeten een win-win situatie zijn en geen concurrenten.

Uiteraard moet dat niet, de meeste bieders op de veilingen zijn verzamelaars! :-)

V.w.b. de zichtbaarheid: als je op de homepage naar beneden scrollt dan kom je nog een promoblok tegen over de catalogus en de andere gratis tools binnen het verzamelaarsplatform.

We proberen het woord catalogus juist te vermijden in de navigatie omdat daar snel verwarring over bleek te ontstaan omdat veel mensen daar een veilingcatalogus verwachten.

Verzamelaarsplatform / Veilingen werkt nu als een switch die twee bewust verschillende homepages met elkaar verbindt. We willen de inhoud daarvan bewust dus niet te veel met elkaar mengen.

 
15-09-2014 01:17:02
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

Dankjewel Succo en Skroets!

Skroets, kun je aangeven wat je nog aan het verzamelaarsplatform zou willen veranderen? Staan we zeker voor open. Of bedoel je vooral het design?

 
15-09-2014 00:30:04
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe homepage!

Zojuist hebben we een aantal belangrijke veranderingen op onze site doorgevoerd. Er is vooral een tweedeling aangebracht tussen het veiling-gedeelte aan de ene kant en de gratis tools voor verzamelaars (catalogus, verzameling bijhouden en de mogelijkheid niet al te dure items gratis aan te bieden in je eigen shop) aan de andere kant. De homepage is nu helemaal gericht op de veilingen. Via de optie "Verzamelaarsplatform" bovenaan de pagina ga je naar een "tweede homepage" die volledig is gericht op de catalogus en de andere verzamelaars-tools.

Reden voor deze verandering is dat veruit de meeste van onze nieuwe bezoekers puur voor de wekelijkse veilingen naar de site komen en zij de catalogus, die prominent bereikbaar was vanaf de homepage, niet goed begrepen. Men dacht dat dat de veilingcatalogus was. Daar kregen we veel vragen over. Ook over de ingang naar de shops op de homepage waarvan veel bezoekers dachten dat je zo bij het veilingaanbod kwam. 

Daarnaast ergerden veel gebruikers van het eerste uur zich juist aan het feit dat alle informatie over de veilingen op de homepage zo erg door de informatie over de catalogus heen liep. Die laatste groep heeft nu de mogelijkheid om het Verzamelaarsplaform te bookmarken als beginpagina op de Catawiki-site.

Met deze wijziging willen we niet aangeven dat de catalogus voor ons onbelangrijk is. Integendeel, deze wordt nog altijd enthousiast gebruikt door een grote groep verzamelaars en levert via Google ook veel nieuwe bezoekers op, die via een zoekterm in onze catalogus uitkomen. Een deel van deze bezoekers wordt uiteindelijk ook koper of aanbieder op onze veilingen en leveren zo ook inkomsten op. We hebben vandaag toevallig ook een nieuwe catalogus-manager aangenomen om de catalogus, en de gratis tools daaromheen, naar nog grotere hoogten te brengen. Het is Arco van Os, die vanaf het prille begin van Catawiki intensief bij de catalogus betrokken is geweest en er alles van weet. We hebben dit eerder vandaag al op het beheerders-forum aangekondigd en daar wordt positief gereageerd door de catalogusbeheerders. We wensen Arco veel succes toe met deze nieuwe uitdaging!

Wel is het zo dat onze organisatie intussen een groot aantal werknemers kent en we qua inkomsten allemaal volledig afhankelijk zijn van de veilingomzet. De veilingen staan daarom logischerwijs bij ons wel voorop.

Een bijkomende verandering is dat we de niet-Nederlandstalige forums zojuist uit hebben gezet. Daar werd eigenlijk vooral gereageerd op onze veilingen en weinig op de catalogus en de gratis tools daaromheen. Onze customer support afdeling zal deze vragen over de veilingen oppakken. Daarbij kwam dat er ook relatief veel spam werd geplaatst op deze forums, hetgeen ons steeds veel tijd kostte.

We hopen dat jullie de tweedeling tussen catalogus / gratis verzamelaars-tools aan de ene kant en de veiling aan de andere kant, begrijpen. Zelf hebben we er een goed gevoel over omdat de twee hoofdonderdelen van de site nu beide een veel duidelijker profiel en beginpagina hebben. Het loopt niet meer door elkaar. 

We zijn erg benieuwd naar jullie feedback op deze wijzigingen. Ook over het design van de homepage en de navigatie waarop we ons best hebben gedaan. Het design zal nog op de andere pagina's van de site worden doorgevoerd. We hebben de nieuwe pagina's op veel verschillende browsers getest maar de praktijk leert dat we daarbij vast nog iets over het hoofd hebben gezien. Als je ziet dat er fouten ontstaan in de lay-out of in de functionaliteit, meld het ons dan even.

Veel plezier op onze vernieuwde site!

René en Marco

 
03-09-2014 14:09:56
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Negatieve feedback

Voordat negatieve feedback gegeven kan worden, dient er eerst contact gezocht te zijn met de betreffende verkoper en moet die een redelijke kans hebben gehad om indien nodig een fout te herstellen of te compenseren.

Als je negatieve feebback wilt geven dan dien je aan te vinken dat je contact hebt gehad met de verkoper. Daarbij staat de volgende tekst:

Heb je over deze aankoop contact gehad met de verkoper en deze een redelijke tijd gegeven om het op te lossen? Vink dan het selectievakje aan de linkerkant aan. Zo niet, neem dan eerst contact op met de verkoper.

Als er dus geen contact is geweest dan wordt er onterecht negatieve feedback gegeven. Probeer svp eerst even er met deze koper uit te kopen en hem te vragen om de feedback aan te passen.

 

 
16-07-2014 21:51:25
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Platen en CD's - Platen en CD's algemeen / Verzeker je verzameling!

Klopt. Dit was een samenwerking die we begin 2009 zijn gestart maar gaandeweg niet hebben verlengd.

 
27-06-2014 16:37:54
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Nieuwe versie zoekmachine

@Mr-Wiki, zie je de linkjes wel bovenaan de pagina met zoekresultaten?

Catalogusrubrieken: Franka (Series / helden)Franka (Uitgeverijen)Franka Magazine (tijdschrift) (Series / helden),Franka-info-krant (tijdschrift) (Series / helden)Franka uitgaven HC (Albumreeksen)meer

Gewoon de eerste link aanklikken en je hebt wat je nodig hebt.

Deze links krijg ik zowel als ik in de stripcatalogus zoek op Franka als over alle rubrieken heen zoek, bijv. op de homepage.

 
26-06-2014 09:23:18
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Reserve price bij veilingen

Een schatting van de veilingmeester staat er alleen bij als er ook een reserve price is. Je mag ervan uitgaan dat die minimumprijs nooit (veel) lager ligt dan de laagste schatting.

Die tekening van Sleen is dus gewoon niet verkocht. Ik weet niet waarom daarover zo geheimzinnig wordt gedaan.

Iemand attendeerde me op deze thread.

De schatting vd veilingmeester staat er niet alleen bij als er een reserve price is maar staat in beginsel altijd bij een zeer waardevol kavel.

Deze Sleen tekening (kavel 1) is wel degelijk verkocht.

 
15-05-2014 18:27:18
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Strips - Strips algemeen / opgelicht?????

We hebben eerder vandaag als Catawiki ook al contact gezocht met Marktplaats maar zijn helaas nog niet doorgedrongen tot iemand die de advertenties weg kan halen. Is inderdaad gewoon een kopie van onze kavels en dus geen zuivere koffie.

 
29-04-2014 21:32:54
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Nieuws / Handtekeningen van ABBA zijn NEP!

Uiteraard gaan we nog eens extra goed kijken naar hoe het met deze twee kavels zit. Handtekeningen beoordelen is alleen nooit eenvoudig, dat bedoelt Raymond te zeggen. Vooral ook omdat iemands handtekening zich in de loop van de tijd vaak nog ontwikkelt en artiesten ze meestal in hoog tempo en dus wat slordig plaatsen.

De betreffende aanbieders staan bij ons overigens zeer goed bekend en hebben samen al 400 kavels geveild met een 100% positieve feedback-score van de kopers.

 
06-03-2014 00:10:59
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Tijdelijke overbelasting vanavond laat

@Boekenmagazijn, je hebt gelijk ontdekken we nu.

De storing trad op om 22.33 uur. Daardoor zijn in de stripveiling kavels 180 (die was verlengd) en 184 en verder erdoor getroffen. Acht kavels daarvan, te weten 180 en 184 t/m 1990 waren inderdaad net vorige week ook getroffen. Dat is wel extreem toevallig omdat we nooit eerder dit soort overbelastingen hebben gehad tijdens een veilingafloopavond. Van de curiosa- en sieradenveiling zijn gelukkig geen kavels dubbel getroffen.

 
05-03-2014 23:42:43
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Tijdelijke overbelasting vanavond laat

Ik ben nieuwsgierig: zitten er kavels bij die herhaald waren omdat ze vorige week ook al door de storing getroffen waren?

Nee, dat is gelukkig niet het geval. Het gaat nu ook om relatief weinig kavels. Het was vlak voor het einde van de laatste veilingen. We dubbelchecken het precieze moment nog even.

 
05-03-2014 23:26:52
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Tijdelijke overbelasting vanavond laat

Vanavond laat, vlak voor het einde van de laatste veilingen (strips, curiosa en sieraden), trad er een korte overbelasting van onze servers op. We zijn aan het onderzoeken waar deze onverwachte overbelasting vandaan komt.

Vanaf het punt in deze drie veilingen dat de storing begon zullen de kavels als niet afgesloten worden beschouwd en het bieden op deze kavels zal komende vrijdag hervat worden. Deze kavels worden waarschijnlijk opnieuw opgenomen in dezelfde veilingen die volgende week woensdag aflopen.

Gelukkig gaat het maar om enkele kavels.

Het deel van deze veilingen dat al was afgerond voordat de storing optrad, is gewoon normaal en geldig afgesloten. Evenals alle veilingen die in zijn geheel al goed afgerond waren voor de storing optrad.

Excuses voor het ongemak.

 
04-03-2014 10:17:52
Rene Catawiki Team 3,698 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Fout in de dagaanbieding

Er is onverwacht iets fout gegaan met deze mailing. Wordt aan gewerkt. Excuus voor het ongemak.