We are hiring!

Forum (97463 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Recente berichten door comiscverzamelaar

Toon berichten in de volgende talen

05-05-2017 20:57:21
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / In contact komen met zoekende verzamelaars

Ik heb nog steeds shop waarin er nog 31 zaken te koop staan dat ik hier zie maar ook opmerk juist dat ik blijkbaar 2 verschillende acounts heb eentje onder comiscverzamelaar maar ook eentje onder comicsverzamelaar en onder comicsverzamelaars heb ik bestaande shop met 31 zaken te koop dat ik hier zie . valt mij in hoe dat komt daar ik in het verleden mijn verzameling onder andere ancount heb gezet .

 

dus ik bezit wel nog steeds bestaande shop met 31 zaken in te koop op 31 maart 2013 te koop zijn aangeboden geweest namelijk en nog steeds te koop staan . 

 
05-05-2017 20:34:29
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / In contact komen met zoekende verzamelaars

Goedendag

ik zit met zelfde probleem maar ik heb wel nog een bestaande shop waar nog steeds wat onderkochte zaken in te koop staan reeds jaren . maar ik vind nergens meer link om in mijn nog steeds bestaande shop bij te koop te plaatsen wel voor veiling . maar daar het om zaken gaat van maar enkele euro's is dit geen optie .

 

trouwens als is het reeds jaren geleden dat ik nog iets extra te koop heb gezet stond volgens mij daar een link rechts die nu weg is of vervangen door veiling link .

maar heb reeds gezocht op forum maar vind daar niets over terug al weet ik daar ik regelmatig mail krijg van zaken die in oude shop's nieuw te koop komen dat het mogelijk moet zijn maar vind het niet terug . hoe ik nieuwe zaken in mijn shop moet te koop stellen .

 

 
06-08-2014 15:40:17
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Misdruk of herdruk

Ik bezit de pocket van Akim van nooit gedacht met titel het kwallen-eiland catawiki nr 35866 .

wat is nu het eigenaardige aan mijn exemplaar daar ik het gewoon dat in catawiki staat bezig maar nog een extra bezit namelijk . dus twee exemeplaren

Dit andere exemplaar is totaal kleurloos zowel de voorcover als achtercover is in Z-W . wat betekend geen blauw , rood of geel / groen te bespeuren .

een exememplaar dat te lang in de zon gelegen geeft is onmogelijk daar normaal op de achterzijde akim in het lichtblauw erop staat . maar bij mij je slechts in het zwart de uitgeverij gegevens ziet plus iets in de rand dat zo klein is dat je het niet echt kan lezen . maar mijn gekleurde versie geeft dat ook in de rand staan .plus een boek nooit langs beide zijden in de zon kan staan of liggen langdurig waardoor de kleuren verdwijnen of verkleuren dat ik weet .

mijn vraag is nu bestaat er misschien een herdruk van die de kaft in het z-w is inplaats van kleur . daar het verschil echt zeer groot is niets van kleur te zien .

bij misdrukken is dat gewoonlijk een kleur te kort of een verschuiving van de kleuren maar niets van kleur is mij toch een beetje raar .

 

 
16-06-2013 20:42:28
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Verzendkoste bepalen vanuit Belgie

DPD werkt via krantenwinkels of benzine stations waar meestal ook een afgifte punt is voor TNT pakjes dienst ofwel Kialia afgifte punt .

Voor DPD kan je alle gegevens terug vinden ook afgifte punten via hun site en deze is www.dpd.be/parcelshop . voor nederland bestaat er een gelijkaardige site van DPD dat ik weet maar de prijzen zijn wel duurder dan in Belgie .

De afgifte punten in jou buurt vind je via hun site plus alle gegevens die ik reeds heb opgesomd plus ben er niet zeker van maar mogelijk is een zending via hun verzekerd ook gratis tot 500 euro maar dat vind je op de site wel van hun daar het ook van een andere koerierdienst kan zijn dat het verzekerd is gratis .

je hoeft enkel het afleveringsadres plus afzender adres op het pakje te schrijven en ter plaatste betalen dat ik weet daar zij dan wel een label erop plaatsen en jou 1/3 ongeveer van dat label met trace code op geven .

 

Heb ooit eens per ongeluk op de nederlandse site beland waardoor ik weet dat deze ook in Nederland bestaan maar het iets meer dan 14 euro was met zelfde voorwaarden .

 
16-06-2013 15:49:32
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Verzendkoste bepalen vanuit Belgie

Gewoon via DPD classic versturen waardoor een pakje vanuit belgie naar Nederland of Luxemburg van maximum 10 kilo maar 9.95 euro kost en rest van europ en dit is Bulgarije , denemarken , Duitsland , Estandan , Finland , Frankrijk , Groot Brittannie , Hongarije , Italie , ierland , Letland , Litouwen , Oostenrijk , Polen , Portugal, Romenie , Spanje , Slovenie , Slowakije , Tsjechie & Zwenden maar 19,95 euro kost . dit met een max. lengte van 120 cm ( korste plus langste zijde tesamen ).

Ken nu niet de tarivieven van TNT koerierdienst in Belgie van buiten enkel deze naar Nederland daar deze bijna juist de zelfde hebben maar het wel voor dat pakje naar Nederland 9,99 euro kost met zelfde voorwaarden . maar via hun site wel voor niet bedrijven moet je deze ok wel terug vinden .

 

Dus veel goedkoper dan Bpost of taxie post deze twee dat ik weet .

 

Beiden geven ook een trace code waardoor voor zowel de koper als verkoper er een zekere veiligheid is dat het verstuurd is geweest of voor de verkoper dat het geleverd is geweest .

 

Heb reeds veel via beiden pakjes verstuurd aan die prijs en nooit problemen gehad .

 

Wat ik wel nog steeds eigenaardig vind is als wij vanuit Belgie een pakje van bijna 10 kilo naar Nederland versturen met TNT het maar 9,99 euro ons kost maar in omgekeerde richting rond de 25 euro kost . terwijl het zelfde route is plus zelfde bedrijf daar het beiden via TNT is juist omgekeerde richting .

 

Mogelijk heeft iemand uit nederland daar een oplossing voor hoe dat mogelijk is .

 
01-03-2013 10:19:23
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Bestelling annuleren?

Gooit mij blijkbaar eruit .

 

Bent blijkbaar einigste niet daar zelfs in nog geen reactie op mijn mail heb gehad en jij blijkbaar wel . van mij is het reeds meer dan 1 maand mijn bestelling .

Heb trouwens reeds op forum elders gezeien dat ook nog iemand anders iets besteld geeft in zelfde shop lijk ik en ook nog steeds op reactie wacht .

 

We kunnen maar blijven hopen dat we een factuur of berichtje krijgen op zijn minst waardor we weten dat we elders best kijken ervoor om onze verzameling aan te vullen met deze dingen .

In mijn geval geeft feeback weinig zin daar ik bijna zeker een van zijn eerste klanten was daar ik besteld heb de zelfde dag dat hij lid is geworden dat ik gezien heb ondertussen en mogelijk plots ervanaf ziet .

 
01-03-2013 10:12:19
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Bestelling annuleren?

Je bent enigste niet daar ik zelfs nog geen reactie op mijn m

 
23-02-2013 21:52:03
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Bestelling annuleren?

Is wel een gemiste optie die we niet hebben dat we eigenlijk bevoorbeeld na 1 maand dit niet kunnen daar we mogelijk elders het zelfde kunen kopen maar niet durven om dan deze later niet dubbel te hebben . Vorige keer heb ik daar het reeds meer dan 6 maand was het toch gewaagd dat album elders te kopen . was wel verbaast een jaartje nadien dat verzoek te krijgen . Dit met melding geamuleerd wegens niet meer levenbaar terwijl ik nooit voordien op een af andere manier reactie heb gekregen .

 
23-02-2013 21:14:35
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Bestelling annuleren?

Het zelfde geval eens voor gehad . Nooit enige reactie gekregen slechts jaartje nadien verzoek om feeback gekregen omdat de bestelling geanumeerd was . Dit 1 jaar later nooit contact gehad met de verkoper ervan . Heb trouwens weer zulk een bestelling staan reeds van 27-1-2013 en nog steeds geen betalingsgegevens gekregen plus ook geen reactie op op persoonlijke mail naar deze shop ook reeds een weekje geleden .

 
17-06-2012 15:53:46
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Zoekfunctie in zoeklijst

Goedendag DisneyMeenTwijc

Zeg wel een zeer omslachtig iets . eigenlijk zouden ze gerust de zoekfunctie van de cataloog eraan kunnen linken waardoor het direct veel minder omslachtig wordt daar je dan gewoon automatich kan filteren op reeks daar zeer veel van mijn verzameling of zoeklijst niet op reeks staat maar op titel . neem nu trompie daar heb je sprookjes in beeld van maar als ik deze zoek onder de s vind ik deze sprookjes in beeld niet daar ze onder trompie staan dat ik weet . dit om maar een voorbeeld te geven . eigenlijk is het meest logische dat deze onder de s bij sprookjes in beeld zouden staan bij de andere van sprookjes in beeld die ook op hun beurt daar niet staan daar volgens mij de zoeklijst eerder op titels wordt gesorteerd dan op reeksnaam . iets dat eigenlijk totaal verkeerd is . maar ik ga het eens proberen lijk jij zegt al vind ik het wel omslachtig terwijl het veel gemakelijker kan . hopelijk maken ze er eens werk van binnenkort daar volgens mij veel mensen met grote zoeklijsten met reeksen waarin verschillende serie's in voorkomen ook dit probleem hebben .

 

ps . comiscverzamelaar klopt daar de sc eigelijk een handgescheven X is . oude schrijfwijze van bij ons daar we zo een x in handschrift schrijven . normaal kan ik dat in mijn tekstverwerker mooi tonen maar deze ondersteunt dit lettertype niet .

 
17-06-2012 12:04:37
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Zoekfunctie in zoeklijst

Ik wil verschillende dingen die ik zocht wissen uit mijn zoeklijst maar vind nergens de mogelijkheid om ergens deze in te geven waardoor ik niet gans de lijst moet doorlopen . iets wat nogal veel werk vraagt daar ze meestal op titel staan gesorteerd en niet op reeks . in de catalogus is dit wel mogelijk maar deze vind ik niet in de zoeklijst deze mogelijkheid die tochvolgens mij een ganse verbetering zou zijn deze daar ook te hebben deze zoekfunctie .

 
25-03-2012 16:43:59
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / Winkelwagentje bij strips dat niet werkt .

Als ik bij ruimtevaart of dick harris kijk staan er drie stuks te koop van de totale reeks maar als ik nummer 1 of  8 open om te bestellen wordt gezegt dat deze niet te koop aangeboden worden . Normaal als dat logo erbij staat betekend het toch dat deze te koop is lijk wel het geval is bij nr 10 van die zelfde reeks .

 
20-02-2012 22:36:54
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Misdrukken

Sorry voor de comma's maar mijn keybord weigerd zeer veel op die toets zal eens moeten vernieuwen ervan (versleten ????) .

Punten staan er wel daar ik anders geen hoofdleters heb bij begin zin .

Mogelijk wel een beetje verwarend doordat er geen openingen tussen zitten mogelijk .

Lijk nu , gewoon vergeten door het snel intikken Enter te drukken .

Waardoor alles aan elkaar hangt .

 
20-02-2012 21:44:06
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Misdrukken

Ik vind Filmspecial nr. 6 van juniorpress Howard the duck (Howard de eend) catawiki nr 49248 eigenlijk een mooi voorbeeld van een misdruk daar pagina 35 in het fins is maar men wel een gewone copy dus wit blad met de tekst men ertussen gestopt geeft bij de verdeling waardoor hoogst waarschijnlijk geen enkel album met de nederlandse bladzijde bestaat daar er langs onderen op het blad een soort exuus van een zekere Ans Loos van Juniorpress met extra uitleg op staat . Daar ik daarjuist merkte dat deze pagina blijkbaar nog door niemand erbij was gezet wel de melding ervan dat bladzijde 35 in het fins was plus verwijzing naar foto 3 die ik maar niet vond en eigenlijk zeer ernstig vermoedens heb dat eigenlijk dat album met die bijgevoegde pagina eerder zeldzaam is daar deze vermoedelijk verloren is gegaan daar ze er los in zit of zat . Al is ze iets kleiner van formaat dan het album zelf . dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit album zonder die extra bijgevoegde pagina een oncompleet album is en zelfs is het in nieuwstaat niets waard is daar het door het ontbreken van die pagina onvolledig is daar er erbij was bij de verdeling ervan .

 
15-02-2012 19:40:40
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Coca-cola met witte etiketten met blauwe opdruk van coca-colla

Heb foto die ik gevonden heb in Amerika van herdruk eens hier gezet weet niet of het gaat werken via deze link .

 

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=9493443e41e7fd3f&resid=9493443E41E7FD3F!111&parid=9493443E41E7FD3F!106&authkey=!ABRgmRFLCIPn8CI 

 
15-02-2012 17:58:27
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Coca-cola met witte etiketten met blauwe opdruk van coca-colla

Heb daarjuist op Ebay Amerika daar ik reeds zeer ernstige vermoedens had dat deze eigenlijk nooit in europa is verschenen daar cola-cola eigenlijk maar bekend is geraakt in Europ na wereldoorlog 2 heb ik een copy die zou in de jaren 80 zijn uitgekomen ervan gevonden . die foto die ik heb kunnen kopieren maar wel hem hier niet kan zetten . volgens deze zou ze verschenen zijn in 1912 . waardoor ik eigenlijk een van de oudste affiche's mogelijk bezit die ooit verschenen is .

 
13-02-2012 23:02:50
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Wat is dit ??

Mogelijk bovenste deel van zeer oude firmastempel daar ik weet dat mijn meter die tijdens de oorlog en erna die een winkel had in kledingstoebehoren een houten stempel had en het onderste deel verwisselbaar was . Dus het stempeldeel die hier niet is een rechthoekige houten plank met rubber eraan bevestigd en langs de andere zijde met rechthoekje blokje erop op dat juist in die gleuf past dus . Dat touwtje onder de ring is hoogst waarschijnlijk om extra spanning op de binnenste delen te plaatsen waardoor het vast komt te zitten . Vroeger dat ik weet deden ze veel henep of vlaskoortjes rond iets als verdikking zodat het vast kwam te zitten daar de lijn in die tijd nu ook niet zo goed was lijk nu .

 
01-02-2012 22:01:21
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Algemeen - Catawiki Café / Coca-cola met witte etiketten met blauwe opdruk van coca-colla

Ik bezit wat je kan noemen een affiche op karton met twee vrouwen op een blonde plus zwartharige . Met elk een flesje cola-cola in de hand maar niet met rood met wit etiket maar wit met lichtblauwe opschrijft cola-cola . Plus in de rand "coca-cola botted under althority of the " en de rest is onleesbaar daar haar vingers in de weg zitten . Gezien de beide vrouwen hun kleding zou ik deze inschatten ergens tussen 1910 tot 1920 van ouderdom . Het formaat van deze is 27 centimeters op 19 centimeters daar ik wel het bestaan weet van postkaarten met deze zelfde op die ik vele jaren ooit eens in een postkaartenwinkeltje heb gezien samen met een vriend waar ik met mee was die postkaarten verzamelde . Wie kan mij verder helpen om mogelijk de ouderdom van deze juist te achterhalen daar ik ze reeds vele jaren bezit maar reeds bij veel verkopers van coca-cola spullen inlichtingen heb gevraagd zoals op de verzamelbeurs in Utrecht maar niemand echt iets meer kan over vertellen dan 1 persoon die mij wist te vertellen dat er ooit eens een reeks postkaarten was verschenen met zeer oude afiche's van coca-cola en volgens hem daarop het uitgifte jaar stond langs achteren maar deze zelf niet had . Hoogst waarschijnlijk deze die ik ooit over +- 20 jaar heb gezien . wie kan mij verder helpen in mijn zoektocht naar deze die ik voorlopig ingevuld heb onder reclame/ merken >merken > coca-cola > affiche/ poster catawiki nummer 2457273

 
31-10-2011 21:21:11
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Strips - Afspraken over toevoegen gegevens / item invoegen hoe

jammer dat de mogelijkheid niet bestaat om jullie fotocamera covertje te gebruiken ervoor waardoor wij verzamelaars dan een complete zoeklijst kunnen samenstellen voor ons plus reeds mogelijk andre mensen die geen oude lectuur bezitten erover dus reeds bepaalde gegevens bezorgen zoals de titel en uitgifte jaar ervan lijk ik reeds veel fototoesteletjes teruggevonden heb bij reeksen waarvan ik er bezit plus zelfs reeksen bezit die ik nog niet terug gevonden heb maar ook delen nog van zoek die ertussen zitten . maar het eigenlijk erdoor moeilijk vind om een zoeklijst samen te stellen . plus zelfs mogelijke verkopers erdoor op de hoogte breng dat mensen dit soort zaken dat in nederland op de beurzen dat ik weet als kinderpulp wordt aanzien ook wordt verzameld plus gezocht . om maar een reeks te noemen volgens mij compleet zonder covers ivanov's beeldroman waarvan ik zelf er reeds enkele honderen in mijn bezit heb en in eigenlijk nog zou moeten inscannen plus sorteren om te kijken welke nummerrs ik nog zoek daar ik mijn oude lijst op papier ergens verloren ben op een rommelmarkt waar ik meestal deze nog vind soms .

 
31-10-2011 20:55:33
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Strips - Afspraken over toevoegen gegevens / item invoegen hoe

daar zit juist hem het probleem dat ik ook die nummer niet bezit maar zoek en niet kan ingeven als zoekenden wegens die verplichte velden daar ik mogelijk wel de titel zou nog kunnen terug vinden via een oud classiccataloogje dat ik bezit plus jaartal ook van uitgifte maar wel geen verplichte cover ervan heb daar er in dat cataloogje geen foto's staan dat ik weet . ik zal straks eens kijken voor die twee ontbrekende van nils holgerson in te geven daar ik ze reeds bezit maar wel nog eerst moet uit mijn zeer grote verzameling halen om in te scannen .

 
31-10-2011 20:43:30
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Strips - Afspraken over toevoegen gegevens / item invoegen hoe

denk ik nu niet direct daar lijk bij alexandra het gaat om echt veel nummers die ontbreken namelijk de nummers 6-7-10-11-12-13-14

juiist bericht ontvangen dat dze nummer 31 verkeerd stond waardoor hij niet werd getoond maar er zijn nog andere nummers te kort  dat ik weet nr 28-29-30-34 die ik wel reeds bezit en mogelijk staan deze ook verkeerd

 
31-10-2011 20:12:12
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Strips - Afspraken over toevoegen gegevens / item invoegen hoe

Ik wil bij bepaalde bestaande reeksen waarvan in nog nummers zoek deze aanstipen als zoekende maar het probleem is namelijk dat deze nummers nog niet bestaan wel eerdere nummers plus latere nummers van deze reeks  . daar ik dus het album niet bezit kan ik ook geen cover zetten of titel opgeven . daar dit onder andere verplichte velden zijn gaat mijn zoeklijst nooit compleet zijn als ik ze bevoorbeeld opvraag .

enkele voorbeelden reeks alexandera van classics daar ontbreken tussen nummer 1 en 18 verschillende nummers plus ook bij nils hollerson van juniorpress staat het nummer 31 niet erbij daar het springt van 30 naar 32 . daar ik dit nummer ook niet bezit maar dus niet in mijn zoeklijst kan zetten waardoor deze nooit compleet wordt mijn zoeklijst.

steeds kijken of niemand dit ondertusen geeft ingevoerd of zelfs mogelijk te koop aanbied wekelijks om maar iets te zeggen zie ik nu ook niet zitten plus kan ik zelfs ondertussen de aankoop erdoor gemist hebben daar er een verkoper dit geeft ingevuld en iemand het eerder heeft opgemerkt dan ik dat deze te koop is .

 
07-04-2011 18:57:04
comiscverzamela 23 berichten

Onderwerp: Strips - Strips algemeen / Verkoper reageert niet op bestelling

heb op 20/3/2011 bestelling gedaan van 4 spiderman magazine's maar voorlopig nog geen enkel contact gehad met verkoper . wel heb ik bevesting via mail gekregen van catawiki waardoor ik die besteling steeds kan terug zien . maar vandaag nog gekeken maar niets veranderd . wat gedaan daar ik wel deze graag zou kopen .bestaat er dan geen soort verplichting als verkoper om een mogelijke klant op de hoogte te houden .ik heb ik dit wel niet terug gevonden in regelment voor verkopers . wel over leveringstermijn maar dat is bij niet van toepassing daar ik nog geen contact hebt gehad met verkoper van die shop .