We are hiring!

Forum (98232 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Recente berichten door sucazel

Toon berichten in de volgende talen

12-07-2016 07:48:45
sucazel 4 berichten

Onderwerp: Algemeen - Problemen met de site / gekantelde afbeeldingen

Sinds een paar dagen kantelt catawiki al mijn nieuw ingevoerde afbeeldingen. Als ze op mijn harde schijf rechtop staan, kantelt catawiki ze naar ansichtkaartformaat. Voor mijn shop vind ik het niet erg, maar voor afbeeldingen van nieuwe items (stripboeken) ziet het er niet uit, want die komen dan ruggelings in de catalogus.  

 
17-08-2015 16:23:05
sucazel 4 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / Zoekbox lager

Gebeurt mij ook te vaak

 
26-06-2013 09:44:29
sucazel 4 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / overdaad aan 'helden'

Beste mensen,

ik vind dat de stripboekcatalogus een beetje doorslaat in zijn drang naar volledigheid. Als ik in mijn shop kijk, zie ik daar in de linkermarge staan van welke serie / helden ik boeken heb aangeboden. Er is ruimte voor 8 opties, en daar staat dan: Kuifje / Asterix / Donald Duck / Katrien Duck / Kwik Kwek en Kwak / Loekie, Joost en Victor (klaarblijkelijk een andere naam voor KK en K - mij onbekend) / Dagobert Duck - en die laatste 5 allemaal omdat ik een paar Lekturama-delen van Donald Duck in mijn shop heb. 

Ik durf de stelling wel aan dat niemand alhier gaat zoeken naar boeken van Katrien Duck, en niemand naar Loekie, Joost en Victor. Waarom dan niet een beetje spaarzaam gelabeld en die onzinnige labels verwijderd bij boeken uit de reeks Donald Duck? Opdat een geinteresseerde koper een top 8 ziet met relevante series / helden?

Iets dergelijks is ook met auteurs aan de hand. Mijn topauteurs zijn Hergé en Remi, Georges (dezelfde persoon), dan Uderzo, dan Bob, Wil, Mik (= Willy Vandersteen), die daaronder ook weer als Willy Vandersteen te boek staat - terwijl ik overigens geen boeken te koop heb die onder de naam Bob, Wil of Mik zijn geschreven, louter Suske en Wiskes.

Het dieptepunt is wel André Franquin, waar tussen haakjes Ley Kip achter staat, omdat hij één keer een scenario heeft geschreven voor een verhaaltje uit 1959 bij een samenwerking met een paar andere auteurs, (vandaar l'equipe). 

Kan dit niet een beetje worden opgeschoond of genormaliseerd?

Vriendelijke groet en met overigens veel waardering,

 

sucazel

 
18-05-2013 23:39:01
sucazel 4 berichten

Onderwerp: Algemeen - Suggesties voor de site / afrikaans is niet zuid-afrikaans

Ik zou het op prijs stellen als beheerders en verkopers erop toe zien dat er een beetje consequent wordt omgegaan met de taalaanduiding Afrikaans. Nu worden stripboeken (bijvoorbeeld Kuifje en Asterix) in het Afrikaans door de één aangeduid als Afrikaans, door de ander als Zuid-Afrikaans. Dat laatste bestaat niet; dat is geen taal. Volgens mij moet een beheerder dat in no time kunnen opschonen, ik heb zelf geen zin om het één voor één te doen.