Heeft u interesse om te verkopen op de ansichtkaartenveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Eerder aangeboden kavels op de Catawiki ansichtkaartenveiling

Een selectie van onze vele verkochte kavels op de ansichtkaartenveiling.

Bezoek de ansichtkaartenveiling

Over Catawiki's ansichtkaartenveiling

Een van de vroegst bekende ansichtkaarten was een met de hand gedrukte kaart die in 1840 werd verzonden naar de toneelschrijver en romanschrijver Theodore Hook uit Fulham, Londen. De kaart werd waarschijnlijk door Hook naar zichzelf gestuurd, als geintje en om het Britse postwezen te bespotten. De kaart werd in 2002 voor £31.750 verkocht. Sindsdien worden ansichtkaarten in allerlei vormen en maten verzonden voor verschillende redenen. Ondanks dat het heel gewoon lijkt, hebben ansichtkaarten de potentie om een zeldzame blik te werpen op de levens van de verzenders en ontvangers. Of het nu gaat om een soldaat in de loopgraven, die tijdens de Eerste Wereldoorlog een schrijnende kaart naar zijn geliefden stuurde of om een student die de wereld over reisde en een kaart naar huis stuurde gewoon om te zeggen dat hij wenste dat ze er bij konden zijn, de verscheidenheid en persoonlijke aard van ansichtkaarten heeft ervoor gezorgd dat het een populair verzamelobject is geworden.

Catawiki’s ansichtkaartenveilingen omvatten een verscheidenheid aan ansichtkaarten. Of u nu kaarten met foto’s van historische gebouwen, mensen, natuurschoon of politieke cartoons heeft, Catawiki’s ansichtkaartenveilingen zijn de ideale plek om uw ansichtkaarten te verkopen. Door uw speciale objecten aan te bieden op Catawiki krijgen zij uitstekende online aandacht van miljoenen potentiële bieders. Onze notarissen werken hard om de geldigheid van de geplaatste biedingen te controleren, terwijl onze gespecialiseerde veilingmeesters de veilingen begeleiden. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem dat zowel de koper als de verkoper tevreden zullen zijn met de transactie.

Met wekelijks duizenden kavels en honderden categorieën is Catawiki de ideale plek om uw speciale object te verkopen. Start vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.