Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen
Antiques

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Antiekveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Antiekveiling

Dupont L1 aansteker in goud en zwart laqué

€ 123

collectie van 21 aanstekers pack: 14 WINJET internationale aanstekers Made in Zwitserland met originele dozen + 7 Champ aanstekers

€ 220

Benzine aansteker in messing - bouwjaar: 1900

€ 220

Compleet 134-delig bestek voor 12 personen incl. vis- en dienbestek - in cassette - 1e helft 20e eeuw - Solingen, Duitsland

€ 1.200

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Antiekveiling

Antiek verwijst meestal naar een object dat ouder is dan 100 jaar en komt in een breed scala aan stijlen. Mooie houten meubels van eik of mahonie, massief zilveren bestek of messing kandelaars. Sommige antieken objecten zijn geliefd onder verzamelaars door hun kwaliteit of vakmanschap en de intrinsieke waarde van het materiaal waar ze uit zijn vervaardigd. Andere antieken objecten verkrijgen hun waarde door associaties met belangrijke eigenaren. Bijvoorbeeld een kledingstuk dat gedragen is door een beroemde generaal van de marine of de pen die werd gebruikt bij het tekenen van een belangrijk en historisch vredesverdrag. De wereldwijde antiekmarkt is zeer lucratief en steunt een complete bedrijfstak aan handelaren, verzamelaars, veilinghuizen en andere professionals.

Catawiki’s antiekveilingen beschikken over kavels in een groot aantal categorieën, waaronder Maritieme antiek, Barometers en Wetenschappelijke instrumenten, en Beelden en Houtsnijwerken. Een voorbeeld van een opmerkelijk kavel dat in Catawiki’s antiekveilingen is verkocht, is een grote maritieme geldkist uit 1600 die £1.603 opbracht. Of u nu een antieke theebus of een mooi houten meubel wil verkopen, Catawiki’s antiekveilingen zijn de perfecte plek om uw speciale object te verkopen. Met honderden veiling categorieën en duizenden wekelijkse kavels, worden de objecten die u aanbiedt op Catawiki onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra het bieden is afgelopen, houdt ons veilige betaalsysteem beide partijen tevreden.

Catawiki is de beste plek om uw antieke objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!