Slot vending machines

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Automatenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Automatenveiling

Seeburg 200 Wall o Matic - 20e eeuw

€ 345

Pinball Indiana Jones

€ 11.000

Prachtige Lethal Weapon 3 Pinball - 1992

€ 2.200

seeburg 3W1 wallbox

€ 370

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Automatenveiling

De eerste gokautomaat werd uitgevonden door Charles Fey in Californië in 1897, en omvatte een verzameling van draaiende schijven waar symbolen op waren afgebeeld. De combinatie van symbolen die tijdens het spel werd verkregen moest de grootte van de uitbetaling bepalen. Fey’s automaat was de voorloper van de moderne fruitautomaat. Tegenwoordig zijn gokautomaten, in allerlei vormen en ontwerpen, populair onder verzamelaars voor hun nostalgische en historische waarde. De geschiedenis van de verkoopautomaat is wat omvangrijker. De eerste automaat met muntinworp werd beschreven door een auteur uit de 1e eeuw n.Chr. en de eerste moderne verkoopautomaat verstrekte ansichtkaarten in Londen in het begin van de jaren 80 van de 19e eeuw.

Misschien wel een van de meest iconische verkoopautomaten is de Jukebox, uitgevonden door Louis Glass en William S. Arnold. Deze ingenieuze machine laat klanten hun favoriete muziek kiezen en afspelen. De uitstraling van deze automaten roept een bepaalde nostalgie op voor de periode waarin deze werden gebruikt, met name de jaren 40, 50 en 60.

Catawiki’s Gok- en Verkoopatuomaten veilingen omvatten automaten uit verschillende landen en periodes, en beschikken over vele speciale objecten voor liefhebbers en verzamelaars. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Door uw gok- of verkoopautomaat op Catawiki te verkopen, komt uw speciale object onder de aandacht van miljoenen potentiële bieders en profiteert uw object van uitstekende online aandacht van een zeer relevant publiek.

Catawiki is de perfecte plek om uw Gok- of Verkoopautomaten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!