Heeft u interesse om te verkopen op de curiosa veiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's curiosa veiling

Tussen 1660 en 1840 namen rijke Europese mannen en vrouwen wat nu bekend staat als de ‘Grand Tour’: een educatieve of vakantie reis door Europa en daarbuiten. Op deze reis, begonnen deelnemers verschillende objecten te verzamelen, wat leidde tot de ontwikkeling van enorme en indrukwekkende verzamelingen die architecturale en decoratieve objecten uit Europa, religieuze en ceremoniële objecten uit verre landen, zeldzame boeken en exotische objecten bevatten. Tegenwoordig kom je deze specialistische, ongebruikelijke en intrigerende objecten tegen op vlooienmarkten en in curiosa winkels, deze objecten zijn populair onder verzamelaars die objecten op deze manier wensen te verkrijgen, in plaats van zich te richten op een specifiek specialisme of interessegebied.

Catawiki’s Curiosa veilingen omvatten een diverse en eclectische reeks aan merkwaardige objecten uit de hele wereld. Opmerkelijke kavels die zijn verkocht in de curiosa veilingen van Catawiki zijn onder andere een 20e-eeuws Nain tapijt dat voor £3.369 werd verkocht, en een guillotine van rond 1793 die £6.413 opleverde. Of u nu een koperen duikhelm, een meerkleurige, glazen Chihuahua of een prachtige Tiffany lamp heeft, Catawiki’s curiosa veilingen zijn de perfecte plek om uw ongebruikelijke curiosa en speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper het betaalproces zorgeloos doorloopt.

Catawiki’s curiosa veilingen zijn de beste plek om uw ongebruikelijke en speciale objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.