Heeft u interesse om te verkopen op de diamanten veiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's diamanten veiling

Het toppunt van glamour, elegantie en raffinement, diamanten zijn altijd in trek bij verzamelaars, investeerders en kopers overal ter wereld. Diamanten zijn een natuurlijk metaal, gevormd onder hele specifieke omstandigheden, onder andere door blootstelling van koolstofdragende materialen aan grote hoeveelheden druk bij temperaturen tussen de 900 en 1300 graden Celsius. De waarde van diamanten wordt gedeeltelijk bepaald door de zuiverheid, het aantal karaat, de kleur, en het slijpsel van de diamant. De zuiverheid van de diamant wordt bepaald door het te waarderen overeenkomstig één van de internationale waarderingssystemen. Eén zo’n systeem werd opgesteld door het Gemological Institute of America en taxeert diamanten op een zuiverheidsschaal van I3 - Included (met insluitsels), voor de minst zuivere diamanten, en FL - Flawless (zonder gebreken) voor de zuiverste diamanten.

Catawiki’s Diamanten veilingen bevatten zowel afzonderlijke stenen als diamanten objecten, in verschillende kleuren, slijpsels, met variërende aantallen karaten, en graderingen. Aanzienlijke diamanten die in onze Catawiki veilingen zijn verkocht, zijn onder andere een 3,23 karaat diamant die werd verkocht voor £21.643, en een platina diamanten armbanden set in Art Deco stijl met 20 karaat aan diamanten die werd verkocht voor £17.635. Of u nu een afzonderlijke diamant of een prachtig diamanten sieraad wil verkopen, Catawiki’s diamanten veilingen zijn de beste plek om uw speciale diamanten of diamanten objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper tevreden terug kunnen kijken op hun Catawiki ervaring.

Catawiki is de ideale plek om uw speciale diamanten objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.