Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Watches

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Horlogeveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Horlogeveiling

1972 ROLEX DATEJUST 1601 SS MET GLANZENDE "STELLA" HEMELSBLAUW BELLEN

€ 3.200

Rolex - Oysterdate précision 6694 - 5324137 - Heren

€ 2.300

Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Heren - 1990-1999

€ 1.101

Audemars Piguet - Dual Time - E-4296 - Heren

€ 12.495

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Horlogeveiling

Het horloge is al eeuwen een onmisbaar hulpmiddel. Het is een vernuftig apparaat dat elegantie met mechanische verfijning combineert, en mode met nuttigheid. De eerste horloges zijn gebaseerd op de draagbare, veer aangedreven klokken uit vijftiende-eeuws Europa, terwijl het eerste gedragen uurwerk werd geproduceerd in Duitsland in de 16e eeuw. Sindsdien komen horloges voor in allerlei soorten en maten, waaronder de 20e-eeuwse ontwikkeling van quartz en digitale technologie, door fabrikanten zoals Casio. Er is geen twijfel mogelijk dat zelfs in het huidige digitale tijdperk, goede en handgemaakte horloges uiterst gewild zijn.

Catawiki’s horlogeveilingen beschikken over talrijke horloges van fabrikanten zoals Rolex, Tag Heuer en Cartier. Deze uitgebreide selectie horloges maakt Catawiki de perfecte plek om uw geliefde horloge te verkopen. Of het nu een luxe horloge, zakhorloge of een antiek verzamelobject is, er is altijd een Catawiki veiling die aansluit bij uw object.

Met honderden categorieën en elke week meer dan 30.000 kavels, is Catawiki een gespecialiseerde marktplaats voor speciale objecten. Catawiki’s kavels worden door miljoenen potentiële bieders bekeken, waardoor uw speciale object online aandacht krijgt van een zeer relevant publiek. Onze veilingen worden begeleid door gespecialiseerde veilingmeesters en onze notarissen zorgen ervoor dat de geldigheid van de geplaatste biedingen wordt gegarandeerd.

Catawiki’s vijf-sterren verkoopdienst houdt niet op wanneer het bieden stopt; ons veilige betaalsysteem houdt beide partijen tevreden.

Catawiki is de beste plek om uw speciale objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!