Art classical

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Kunstveiling (klassiek)

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Kunstveiling (klassiek)

Marc Chagall (after) - L'Opéra Garnier

€ 260

Pierre Cardin (attributed to) - Robe pour une parisienne à la taille de guèpe

€ 300

Giovanni Lessi (1852-1922). Donna in kostuum een ​​Parigi

€ 421

Antonio De Simone - Il Pierrot

€ 135

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Kunstveiling (klassiek)

De geschiedenis van de klassieke kunst is rijk, belangrijk en gevarieerd, denk aan Meisje met de parel van Johannes Vermeer, de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, en de Schepping van Adam van Michelangelo. Als genre is het Classicisme te vinden in de literatuur, de kunst en de architectuur, en het vindt zijn oorsprong in de Romeinse en de oude Griekse beschavingen. Ooit domineerde de klassieke traditie de westerse wereld en het bleef populair onder kunstenaars tot ver in de 19e eeuw. Generaties van opeenvolgende kunstenaars werden geleerd in de klassieke traditie, waaronder invloedrijke schilders zoals Caravaggio, Holbein, Rembrandt en Titian. Zij focusten zich vaak op religieuze onderwerpen, zoals de geboorte en het leven van Jezus Christus. Werken uit de klassieke kunst zijn divers, prachtig en zeer verzamelwaardig.

Catawiki’s klassieke kunst veilingen omvatten werken van schilders en illustraties van kunstenaars van over de hele wereld. Een opmerkelijk kavel dat in Catawiki’s klassieke kunst veilingen werd verkocht is bijvoorbeeld ‘Dorpsgezicht met kerk’, een olieverfschilderij van Leon de Smet, dat voor £6.412 werd verkocht. Of u nu een klassiek olieverfschilderij van uw favoriete kunstenaar, of tekeningen van Pablo Picasso wil verkopen, Catawiki’s klassieke kunst veilingen zijn de beste plek om uw klassieke kunst te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper het betaalproces zorgeloos kunnen doorlopen.

Catawiki is de ideale plek om uw klassieke kunst te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!