Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen
Art modern

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Kunstveiling (modern)

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Kunstveiling (modern)

Shepard Fairey (gehoorzamen) - Ai Weiwei

€ 170

Salvador Dalí (na) - 5 verschillende titels

€ 200

Salvador Dalí (na) - 5 verschillende titels

€ 230

Pablo Picasso (alfter) - Naakte dame met sjaal

€ 120

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Kunstveiling (modern)

Moderne kunst beslaat een breed scala aan stijlen en technieken en over het algemeen wordt aangenomen dat het betrekking heeft op kunst die gemaakt is na de jaren 70 van de 19e eeuw. Een voorbeeld van een belangrijke moderne kunstenaar is Pablo Picasso wiens kubistische schilderijen gedeeltelijk werden beïnvloed door kunstenaars zoals Henri de Toulouse-Lautrec. Andere bekende moderne kunstenaars zijn Henri Matisse en Edvard Munch. Met moderne kunst worden meestal kunstwerken bedoeld die gemaakt zijn in een experimentele sfeer en met een bewuste verwerping van de bestaande artistieke traditie. Recente moderne kunstenaars zijn onder andere de Britse kunstenares Tracey Emin wiens werk My Bed werd opgenomen in de Londense Turner Prize tentoonstelling van 1999. Zulke werken zijn controversieel en kunnen vervreemdend zijn voor kunstliefhebbers met een traditionelere smaak. Desalniettemin brengen moderne kunstwerken veel geld op onder verzamelaars en liefhebbers.

Catawiki’s moderne kunstveilingen hebben ook werken van de Nederlandse schilders Herman Brood en Karel Appel voorbij zien komen die respectievelijk £8.818 en £13.636 opleverden. Of u nu een zeer gewild meesterwerk uit de moderne kunst, of uw favoriete werk van een minder bekende moderne kunstenaar wil verkopen, Catawiki’s moderne kunstveilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Door uw moderne kunst aan te bieden op Catawiki, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder liefhebbers en verzamelaars. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra de veiling is gesloten, houdt onze veilige betaalsysteem beide partijen tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw moderne kunst te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!