Heeft u interesse om te verkopen op de modelautoveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's modelautoveiling

De eerste modelauto’s verschenen aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw, zo rond dezelfde tijd als de moderne auto’s, en de eerste exemplaren werden gemaakt van stevige metalen zoals messing. In de jaren 20 van de vorige eeuw werden autootjes, vrachtwagens en militaire voertuigen van blik en geperst staal gemaakt door de Duitse speelgoedfabrikant Bing. De productie van gegoten modellen ging in de jaren 50 van start bij bedrijven zoals Corgi Toys, Dinky Toys en Matchbox. Deze speeltjes zijn tegenwoordig zeer verzamelwaardig, met hun karakteristieke felle kleuren en verpakking. In 2008, werd een rood-groene Dinky Toys vrachtwagen uit de jaren 30, met de naam van een Londense fietsenwinkel erop, als één van de duurste modelauto’s ooit verkocht. Deze bracht op een veiling maar liefst £19.975 op.

Catawiki’s modelauto veilingen beschikken over modelauto’s van bekende merken, zoals Dinky en Matchbox, en in een groot aantal verschillende stijlen. Opmerkelijke kavels die in de modelauto veilingen van Catawiki zijn verkocht, zijn bijvoorbeeld een verzameling van Dinky en Corgi Toys die verkocht werd voor £1.222, en een Ferrari F1 Decoratie Model ter grootte van een kwartje, die £822 opleverde. Of u nu de gekoesterde modellen uit uw jeugd of objecten uit uw zorgvuldig samengestelde verzameling wil verkopen, Catawiki’s modelauto veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de beste plek om uw modelauto’s te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.