Natural history

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Natural history veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Natural history veiling

Versteend hout - 345 x 210 mm - 14,2 kg

€ 260

Onbesneden blauw barnsteen - 15 x 9 x 5,5 cm - 395 g

€ 405

Blauwe gemmy Celestine-kristallen op matrix - 12,3 X 12,1 X 7,4 cm - 1751 g

€ 105

Cabinet of Curiosities - wonderfully preserved Mermaid foetus - 31cm - 150g

€ 360

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Natural history veiling

Natural History heeft betrekking op het waarnemend onderzoek van organismes zoals dieren, planten en schimmels in hun omgeving. Dit onderzoeksgebied verwierf bekendheid dankzij het werk van 19e eeuwse biologen zoals Alfred Wallace, Henry Bates en Charles Darwin. Deze baanbrekers reisden over de hele wereld om verschillende specimens te verzamelen. Dit onderzoek heeft bijgedragen aan enkele van de meest prominente theorieën die vandaag de dag bestaan, zoals Charles Darwin’s evolutietheorie.

Of u nu een gefossiliseerd mammoet bot, een stuk van een meteoriet, een prehistorisch insect geconserveerd in barnsteen of een zeldzame mineraal of edelsteen wil verkopen, Catawiki heeft een veiling die geschikt is voor uw item. Aangezien sommige Natural History objecten van hoge waarde zijn, is het belangrijk dat zowel de verkoper en de koper met een gerust hart deel kunnen nemen aan onze veilingen. Daarom begeleiden onze gespecialiseerde veilingmeesters het veilingproces, terwijl onze notarissen tegelijkertijd de geldigheid van geplaatste biedingen controleren. Zodra u uw item heeft verkocht, wil u graag dat de betaling veilig wordt verwerkt, en dat uw koper het gehele proces zonder problemen doorloopt. Ons veilige betaalsysteem houdt uw geld veilig en uw koper tevreden.

Catawiki biedt een op maat gemaakte marktplaats, ontworpen met uw Natural History object in gedachten. Met duizenden kavels elke week, bekeken door miljoenen potentiële bieders, werken wij hard om te verzekeren dat uw object de online aandacht krijgt die het verdient.

Catawiki is de perfecte plek om uw Natural History object te verkopen, begin vandaag nog met verkopen!