Classic cars

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Oldtimer / Automobilia veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Oldtimer / Automobilia veiling

Fiat 124 - Sport Spider 1800 US - 1975

€ 4.208

Alfa Romeo - GTV6 - 1981

€ 8.020

2017 Porsche 911 991.2 GT3 - massief aluminium Presse Papier in luxe geschenkverpakking - schaal 1/43

€ 260

TL - Halmo Collection Shelby GT500 Eleanor plexiglas paneel

€ 270

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Oldtimer / Automobilia veiling

Het geluid van een vintage motor, de wind die door uw haar waait en de schoonheid van een goed ontworpen machine, dit zijn enkele van de vele genietmomenten waar oldtimer liefhebbers van over de hele wereld over mee kunnen praten. Of het nu gaat om een Aston Martin waar James Bond in heeft gereden, of om een vintage Ford, oldtimers worden alom bewonderd door liefhebbers en verzamelaars. Een oldtimer kan worden gedefinieerd als een auto die, door zijn historisch belang of waarde, de moeite waard is om te bewaren, in plaats van te slopen. De Classic Car Club of America en de Antique Automobile Club of America hebben een lijst gemaakt van een aantal auto’s die in de categorie oldtimer vallen, hieronder vallen Rolls-Royce voertuigen die tussen 1925 en 1948 zijn geproduceerd en Aston Martin voertuigen die tussen 1927 en 1939 zijn gemaakt.

Catawiki’s oldtimerveilingen beschikken over voertuigen van over de hele wereld, en hebben opmerkelijke kavels voorbij zien komen, waaronder een Rolls-Royce Silver Cloud uit 1965, die voor £48.000 werd verkocht en een C1 corvette cabriolet uit 1960, die £43.500 opbracht. Of u nu uw geliefde oldtimer die u persoonlijk en met veel aandacht heeft gerestaureerd, of een hoogstaande luxe auto uit uw privé collectie wil verkopen, Catawiki’s oldtimerveilingen zijn de perfecte plek om uw speciale object te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale marktplaats voor uw oldtimer. Begin vandaag nog met verkopen!