Heeft u interesse om te verkopen op de panini veiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's panini veiling

De Panini Groep werd opgericht door de gebroeders Panini in Modena, Italië in 1961, en produceert een breed scala aan tijdschriften, boeken, trading cards en andere verzamelobjecten. De naam Panini staat misschien het meest bekend om de kleurrijke, verzamelbare, sport-gerelateerde stickers, en de bijbehorende sticker albums. Verzamelaars van Panini stickers vergroten hun verzameling door stickers te ruilen met andere verzamelaars en door stickerpakjes te kopen. Dit zijn verzegelde pakjes met een aantal onbekende stickers. Panini stickers werden voor het eerst populair onder sportfans, voornamelijk voetbalfans die ze kochten om een Panini album van een bepaald voetbaltoernooi, zoals het WK, vol te krijgen. Panini sticker albums zijn nu beschikbaar over een groot aantal onderwerpen, waaronder media franchise, stripfiguren en beroemdheden.

Catawiki’s Panini veilingen omvatten complete sticker verzamelingen van historische sporttoernooien, losse stickers en zeer gewilde, vintage kavels met enkele stickers. Of u nu een hele verzameling of een geliefde, enkele sticker wil verkopen, Catawiki’s Panini veilingen zijn de beste plek om uw speciale Panini objecten te verkopen. Met elke week duizenden kavels, verdeeld over honderden veiling categorieën, zal het aanbieden van uw item op Catawiki, het speciale object onder de aandacht brengen van miljoenen potentiële bieders. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper het betaalproces zorgeloos kunnen doorlopen.

Catawiki is de ideale plek om uw speciale Panini objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.