Heeft u interesse om te verkopen op de platenveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's platenveiling

Populair onder muziekliefhebbers en verzamelaars, genieten platen of vinyl nu van toenemende verkopen en een groeiende populariteit onder consumenten, zelfs onder degenen die niet in het bezit zijn van een platenspeler! Moderne platenspelers vinden hun oorsprong in de fonograaf, uitgevonden in 1877 door Thomas Edison. Dit apparaat nam geluidsgolven op als etsen of impressies op een draaiende schijf of “langspeelplaat”. Platen werden herkenbaar door hun hoezen. Op karton geprinte hoezen werden gebruikt voor het verpakken van sets van 45 en 78 tpm platen. In het midden van de 20e eeuw waren ontwerpers zoals Bob Cato verantwoordelijk voor de steeds meer in het oog springende en innovatieve hoesontwerpen en zo werden hoezen een marketing middel en een uiting van creativiteit.

Met platen van grote bands en gerespecteerde solo artiesten, omvatten Catawiki’s platenveilingen talrijke intrigerende platen in verschillende maten en formaten. Deze uitgebreide selectie van vinyl veilingen maakt Catawiki de ideale plek om uw platen te verkopen.

Met honderden veilingen in een groot aantal verschillende onderwerpen en specialismes, en met duizenden wekelijkse kavels, biedt Catawiki een marktplaats voor de verkoop van specialistische objecten. Catawiki kavels worden bezocht door miljoenen potentiële bieders, hierdoor krijgt uw speciale object uitstekende online aandacht bij een geschikte doelgroep. Onze veilingen worden begeleid door gespecialiseerde veilingmeesters, terwijl onze notarissen tegelijkertijd hard werken om de geldigheid van geplaatste biedingen te garanderen. Catawiki’s vijf sterren dienst eindigt niet wanneer het bieden stopt, ons veilige betaalsysteem biedt beide partijen een zorgeloos verloop van het betaalproces.

Catawiki is de beste plek om uw speciale objecten te verkopen, start vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.