Records vinyl

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Platenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Platenveiling

Ukulélé de Kendji Girac

€ 380

C.Q.... from the Dutch Outsiders

€ 140

Pink Floyd – The Momentary Lapse of Reason Tour – Barcelona 1988

€ 190

Jimi Hendrix 18kt rose gold plated pocket watch and glass guitar keyring.

€ 120

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Platenveiling

Populair onder muziekliefhebbers en verzamelaars, genieten platen of vinyl nu van toenemende verkopen en een groeiende populariteit onder consumenten, zelfs onder degenen die niet in het bezit zijn van een platenspeler! Moderne platenspelers vinden hun oorsprong in de fonograaf, uitgevonden in 1877 door Thomas Edison. Dit apparaat nam geluidsgolven op als etsen of impressies op een draaiende schijf of “langspeelplaat”. Platen werden herkenbaar door hun hoezen. Op karton geprinte hoezen werden gebruikt voor het verpakken van sets van 45 en 78 tpm platen. In het midden van de 20e eeuw waren ontwerpers zoals Bob Cato verantwoordelijk voor de steeds meer in het oog springende en innovatieve hoesontwerpen en zo werden hoezen een marketing middel en een uiting van creativiteit.

Met platen van grote bands en gerespecteerde solo artiesten, omvatten Catawiki’s platenveilingen talrijke intrigerende platen in verschillende maten en formaten. Deze uitgebreide selectie van vinyl veilingen maakt Catawiki de ideale plek om uw platen te verkopen.

Met honderden veilingen in een groot aantal verschillende onderwerpen en specialismes, en met duizenden wekelijkse kavels, biedt Catawiki een marktplaats voor de verkoop van specialistische objecten. Catawiki kavels worden bezocht door miljoenen potentiële bieders, hierdoor krijgt uw speciale object uitstekende online aandacht bij een geschikte doelgroep. Onze veilingen worden begeleid door gespecialiseerde veilingmeesters, terwijl onze notarissen tegelijkertijd hard werken om de geldigheid van geplaatste biedingen te garanderen. Catawiki’s vijf sterren dienst eindigt niet wanneer het bieden stopt, ons veilige betaalsysteem biedt beide partijen een zorgeloos verloop van het betaalproces.

Catawiki is de beste plek om uw speciale objecten te verkopen, start vandaag nog met verkopen!