Heeft u interesse om te verkopen op de postzegelveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's postzegelveiling

Naar verluidt werd de postzegel in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd in 1840, als onderdeel van een serie van hervormingen bij de posterijen. Sinds deze invoering, is het verzamelen van postzegels een populair tijdverdrijf geworden, gedeeltelijk versterkt door een continu aanbod van gevarieerde en mooi vormgegeven postzegels, doordat landen zich met hun postzegels wilden onderscheiden van de postzegels van andere landen. Filatelisten en postzegelverzamelaars betalen aanzienlijke bedragen voor een bijzonder gewilde postzegel. Postzegelverzamelaars beschouwen de 1 cent magenta postzegel als ‘s werelds zeldzaamste postzegel; deze werd in 2014 voor een verbazingwekkend bedrag van 9,4 miljoen dollar verkocht. De postzegel werd in 1856 in Brits Guiana uitgegeven, naar verluidt omdat de postmeester van de Britse kolonie niet kon wachten op de postzegels die vanuit het Verenigd Koninkrijk zouden komen, omdat de verzending van de nieuwe voorraad vertraging had.

Catawiki’s postzegelveilingen omvatten zeldzame postzegels en postzegelverzamelingen van over de hele wereld. Categorieën in Catawiki’s postzegelveilingen zijn onder andere Belgische, Oostenrijkse, Zwitserse, Franse, Duitse, Chinese, Britse, Gemenebest en Italiaanse postzegels. Of u nu een zeer zeldzame en gewilde postzegel of een internationale postzegelverzameling wil verkopen, Catawiki’s postzegelveilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper tevreden zijn met de transactie.

Catawiki is de perfecte plek om uw postzegels te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.