Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Rugs oriental hand knotted

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Oosterse Tapijtenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Oosterse Tapijtenveiling

Prachtig mooi Perzisch tapijt Kashmar/Iran 320 x 282 cm. einde van de 20e eeuw. Zeer goede staat, topkwaliteit - ondertekend

€ 1.012

19e-eeuwse Chinese draak Hand geknoopt gebied tapijt Rug 177 cm x 90 cm

€ 650

Nain - 306 x 206 cm. - "Eyecatcher - Perzisch tapijt met Zijde - In prachtige, vrijwel onbelopen staat".

€ 2.250

Prachtig Perzisch tapijt, Kashan/Iran, 313 x 181 cm, eind 20ste eeuw. Geweldige staat - topkwaliteit - een zeldzaamheid

€ 1.600

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Oosterse Tapijtenveiling

De vroegst bekende tapijten waren waarschijnlijk de geknoopte stapel tapijten, die al sinds het 3e of 2e millennium v.Chr. in West Azië worden gemaakt. Sinds deze uitvinding worden tapijten gebruikt in verschillende contexten in landen overal ter wereld. In Afghanistan zijn bijvoorbeeld de Shindand of Adraskan populaire tapijten. Deze tapijten zijn vernoemd naar regionale dorpen, en zijn in de regio van Herat geweven, in West-Afghanistan. Tapijten, met name versierde tapijten zijn onderdeel geworden van de popcultuur. In One Thousand and One Nights, een verzameling Oosterse verhalen, reist prins Hussain naar Bisnagar in India en koopt daar een magisch tapijt. De complexe details van tapijten zorgen ervoor dat ze wereldwijd populair blijven onder verzamelaars en liefhebbers van mooi design.

Catawiki’s tapijtveilingen hebben opmerkelijke kavels voorbij zien komen zoals een Antieken Kaukasische Chajl van rond 1870 die £4.810 opbracht en een Perzisch zijden Ghoum die verkocht werd voor £4.489. Of u nu een versierd en zeer gedetailleerd Perzisch tapijt wil verkopen, of een puur zijden tapijt uit Kasjmir, Catawiki is de perfecte plek om uw speciale objecten te verkopen. Met honderden categorieën en duizenden wekelijkse kavels, wordt uw object op Catawiki onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw antieke tapijten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!