Heeft u interesse om te verkopen op de zilver & goudveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's zilver & goudveiling

Misschien wel het bekendste edelmetaal, Goud is al duizenden jaren een zeer gewild materiaal. Het symboliseert rijkdom en macht in verschillende culturen en beschavingen, waaronder de Oude Egyptenaren en de Azteken, evenals bij vorsten en adellijke families. Hoewel het meer voorhanden is dan goud, wordt zilver ook gezien als een zeer gewaardeerd edelmetaal. Het is hét materiaal bij uitstek voor fabrikanten van hoogwaardig bestek, tafelgerei, sieraden en een groot aantal andere objecten. Historisch gezien, om de kwaliteit van deze metalen te beschermen, hebben landen over de hele wereld ‘Assay Offices’, of Waarborg Kantoren, opgezet om de zuiverheid van edelmetalen te testen. Deze kantoren voorzien goedgekeurde items doorgaans van een keurmerk; deze keurmerken helpen om de locatie, datum en algehele herkomst van Goud en Zilver objecten te achterhalen.

Catawiki’s Zilver en Goud veilingen beschikken over speciale objecten in categorieën zoals Decoratief Zilver, Goudstaven, Nederlands Zilver, Silver Plate & Gold Plate en Zilveren Miniaturen, evenals Brits en Iers Zilver. Of u nu goudstaven, sieraden, zilveren kandelaars, drinkbekers of bestek heeft, Catawiki’s Zilver en Goud veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze notarissen controleren de geldigheid van de geplaatste biedingen en onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen. Door uw Zilver of Goud objecten aan te bieden op Catawiki zullen uw objecten zichtbaar zijn voor miljoenen potentiële bieders waardoor uw objecten profiteren van een groot online publiek.

Catawiki beschikt elke week over duizenden kavels die door verzamelaars en liefhebbers worden bekeken. Dit maakt het de perfecte plek om uw Zilver en Goud objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.