Bijzondere objecten,
geselecteerd door experts

Bied op iets bijzonders

Voor mensen met een passie. Catawiki is de perfecte plek om op een veilige manier echt bijzondere objecten te kopen en verkopen.

65.000+

objecten geveild per week

200+

experts

10 miljoen

unieke bezoekers per maand

80

categorieën

Ons verhaal

Catawiki, opgericht in 2008, was oorspronkelijk een online platform waarop verzamelaars konden communiceren. Onze oprichters hebben in 2011 een online veilingfunctie geïntroduceerd en deze opengesteld voor iedereen met een passie voor bijzondere en moeilijk te vinden objecten. Catawiki groeide snel uit tot het platform dat het nu is, waarbij wekelijks 65.000 objecten in meer dan 80 categorieën worden aangeboden. Catawiki bedient klanten van over de hele wereld en is beschikbaar in 17 talen.

Onze experts

Al onze experts brengen tientallen jaren ervaring en kennis in hun vakgebied met zich mee. Hun knowhow gecombineerd met onze next-level technologie zorgt ervoor dat zowel kopers als verkopers verzekerd zijn van een veilige, probleemloze ervaring, beschermd tegen fraude of oplichting.

Ons bedrijf

Catawiki, met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft 500 gepassioneerde medewerkers die in onze Europese kantoren werken en klanten over de hele wereld bedienen.

Kom bij ons werken

Catawiki is een snelgroeiend bedrijf en we zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, getalenteerde mensen die een impact willen maken.

Ontdek een kans

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederland

Neem contact met ons op

Kamer van Koophandel: Groningen, Nederland

KvK-nummer: 01131735

BTW Nummer: NL8194.21.182.B01