Over Catawiki

Ontdek elke week inspirerende objecten

Unieke objecten geselecteerd door onze experts

Catawiki is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Via ons platform bieden we bijzondere objecten aan onze internationale kopers die onze passie voor het bijzondere delen.

De cijfers op een rijtje

50.000 +

objecten wekelijks geveild

200

experts

7 miljoen

unieke bezoekers

80

categorieën

Hoe het begon

Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden 'catalogus' en 'wiki'. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieën zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

Professionele experts

Ons team van interne experts is de drijvende kracht achter Catawiki en dit maakt ons uniek. Gebruikmakend van hun enorme kennis en expertise, bieden ze advies aan zowel kopers als verkopers. Door elk kavel dat op ons platform wordt aangeboden te selecteren en controleren, zorgen ze ervoor dat alle objecten echt speciaal zijn.

Bedrijfsgegevens

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederland

Neem contact met ons op

Kamer van Koophandel: Groningen, Nederland

KvK-nummer: 01131735

BTW Nummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki trekt elke maand miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld. Onze organisatie heeft daarom een sterke internationale focus en werknemers in heel Europa. Onze kantoren bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Kom jij bij ons werken?

Catawiki wil wereldwijd snel groeien! Daarvoor zijn we op zoek naar echte specialisten die mee willen bouwen aan onze ambities.