Verzenden en afhalen
Wanneer en hoe regel ik het ophalen van een object?

Als uw kavel niet is opgehaald, moet u contact opnemen met de koper om een afspraak te maken over het ophalen. De koper is verplicht om het kavel op te halen en als verkoper moet u het kavel beschikbaar houden totdat de koper deze heeft afgehaald. U kunt contact opnemen met de koper via de detailpagina van uw bestelling.

Als de koper niet reageert of niet binnen 10 dagen het kavel ophaalt, neem dan alstublieft contact met ons op zodat wij kunnen bemiddelen om het probleem op te lossen.

Als een derde partij betrokken is bij het ophalen van het kavel, heeft de koper de verantwoordelijkheid voor het hele proces. We raden aan dat u, in geval van een specifieke ophaalsituatie, eerst meer informatie van de koper krijgt. Geef geen kavel mee zonder er zeker van te zijn dat het officiëel door de koper wordt opgehaald.

Als de koper de ophaaloptie heeft gekozen, maar nu wil regelen dat het kavel verzonden wordt, kunt u samen een overeenkomst sluiten. Als het kavel was ingesteld als 'Ophalen vereist', raden we u aan om flexibel te zijn en samen te werken om aan de behoeften van de koper te voldoen en de verkoop niet te verliezen.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op