Tijdens de veiling
Waarom kan een bieder bieden onder de minimumprijs?


Als je een minimumprijs instelt voor jouw kavel, kan je ervoor kiezen om het bieden te laten starten vanaf € 1, 60% van de minimumprijs of de minimumprijs. Je kan dit aangeven wanneer je het kavel indient voor de veiling.


In het algemeen helpen biedingen onder de minimumprijs om momentum op te bouwen en zijn niets om je zorgen over te maken.


Maar om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat op de veiling krijgt, hebben we onderzocht wat er gebeurt wanneer je ervoor kiest om het bieden te laten starten vanaf € 1, 60% van de minimumprijs of de minimumprijs.


We hebben vastgesteld dat de beste optie voor jou afhankelijk is van de categorie waarin je verkoopt. Wanneer je tijdens het indieningsproces kan selecteren waar je wilt beginnen met bieden, zie je een notitie over de beste optie voor de rubriek waarin je verkoopt.


Dus als onze suggestie is om te beginnen onder de minimumprijs, kan je er zeker van zijn dat we deze optie hebben onderzocht. En het momentum dat het bouwt helpt items in deze specifieke categorie te verkopen.


Houd er ook rekening mee dat wanneer iemand biedt op een kavel met een minimumprijs, we zullen laten weten of hun bod boven of onder de minimumprijs ligt. Dit biedt hen de kans om te blijven bieden totdat de minimumprijs bereikt is.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op