Verzending en bezorging
Wat is de beste manier om een probleem op te lossen nadat mijn bestelling is afgeleverd?

We raden u aan opties voor het oplossen van de situatie met de verkoper te bespreken, omdat dit het proces van het oplossen van uw probleem kan versnellen. Mogelijke opties voor het oplossen van de situatie kunnen, (met instemming van de verkoper), zijn:

- Als er problemen zijn met de bestelling die u heeft ontvangen, dient u ons binnen 3 dagen na aflevering op de hoogte te stellen (de exacte datum wordt geregistreerd via Track & Trace). Na deze periode van 3 dagen wordt uw betaling naar de verkoper verzonden en kunnen we geen claim meer openen namens u.
- Een passende gedeeltelijke terugbetaling van de verkoper; het bedrag moet met de verkoper worden overeengekomen.
- Een vervanging voor het kavel, als de verkoper in staat is om een passende vervanging van een vergelijkbare conditie en waarde aan te bieden.
- Annulering en terugbetaling met instemming van de verkoper waarbij u het kavel teruggestuurd in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. De terugbetaling wordt pas aan u verstrekt nadat het is bevestigd dat het kavel weer aangekomen is bij de verkoper. Er is een kans dat de retourkosten voor verzending voor uw rekening zijn.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!