Ik ben mijn wachtwoord kwijt en kan niet meer inloggen. Kunnen jullie mij helpen?

U kunt gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link naar de pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Wanneer u er zeker van bent dat u het correcte wachtwoord gebruikt, wees ervan bewust dat uw wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Zorg ervoor dat CAPS LOCK op uw toetsenbord is uitgeschakeld.

U kunt alleen inloggen wanneer uw account geactiveerd is. Om uw account te activeren dient u te klikken op de link in de bevestigingsmail welke u van ons heeft ontvangen na het aanmaken van uw account