Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Eerlijk zakendoen

Om er voor te zorgen dat de veilingen op Catawiki op een veilige en betrouwbare manier verlopen hanteren wij een aantal regels.

1. Controle door notaris

Het verloop van onze veilingen wordt gecontroleerd door onafhankelijk notaris mr. J. Borren van mr M.J. Meijer Notarissen N.V. te Amsterdam. Klik hier om meer te lezen over het notarieel toezicht.

2. Het is verboden voor aanbieders om mee te bieden op eigen kavels

Het is niet toegestaan dat aanbieders meebieden op hun eigen kavels. Ons systeem zorgt er dan ook voor dat een aanbieder met zijn account niet kan meebieden op zijn eigen kavels.

3. De hoogste bieder wint altijd

Als iemand een bod doet in de laatste minuut, wordt bij Catawiki de looptijd van het kavel met een minuut verlengd. Zo heeft een andere bieder alle tijd om ook nog een bod te doen en hoeft u niet perse tot de laatste seconde te wachten met het plaatsen van een bod. Het is bij Catawiki dan ook altijd duidelijk welke bieder het hoogste bod heeft en het kavel heeft gewonnen. De hoogste bieder krijgt na afloop van de veiling een mail waarin wordt bevestigd dat hij de hoogste bieder is.

4. Medewerkers mogen niet aanbieden

Het is voor het personeel (en inwonende gezinsleden) van Catawiki niet toegestaan om zelf objecten voor de veilingen aan te bieden. Dit om de neutraliteit van onze medewerkers bij de veilingen nog eens extra te waarborgen. Catawiki ziet streng toe op deze regel.

  • Het is veilingmeesters ook niet toegestaan mee te bieden.
5. Aanbieders moeten zich legitimeren

Voordat verkopers iets op Catawiki kunnen aanbieden vragen wij altijd eerst om een kopie of scan van een identiteitsbewijs naar ons op te sturen. Hierdoor bouwen we meer zekerheid in voor onze kopers. Wij vernietigen deze kopieën en scans direct na het bekijken van het identiteitsbewijs.

Download de Catawiki Veiling App

Download in de App Store Download in de App Store

Schrijf u in voor de Catawiki nieuwsbrief

Blijf gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws over onze veiling en meer.

Afmelden voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk

Bedankt, u bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief!