Indiening en evaluatie van kavels
Kan Catawiki een schatting van de waarde van een kavel geven?

Catawiki biedt geen gratis taxatieservice. Als u echter een kavel met een hogere waarde voor de veiling indient en deze wordt goedgekeurd, zal onze expert een 'schatting van de expert' toevoegen die tijdens de veiling op de kavelpagina wordt weergegeven en zichtbaar is voor alle gebruikers.

Wilt u meer informatie over wat een 'schatting van de expert' is, klik dan hier.