Guide close

Zo werkt het

Stap 1: De basis

We zijn heel benieuwd wat het eerste object is dat u op Catawiki wilt plaatsen. Voordat u van start gaat, volgen hier enkele belangrijke termen:

Basics

Expert: Elk kavel dat wordt ingezonden op Catawiki, wordt persoonlijk beoordeeld door een van onze interne experts. Indien nodig zullen zij u feedback geven, om ervoor te zorgen dat elk bijzonder object op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. Zo kunt u de beste resultaten behalen.

Minimumprijs: Als uw kavel een waarde heeft van meer dan € 200, kunt u er een minimumprijs aan toevoegen. Als deze prijs tijdens een veiling niet wordt behaald, wordt uw kavel niet verkocht.

Commissiekosten: We vragen een commissie van 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Dit bedrag gebruiken wij om uw kavels uitgebreid te kunnen promoten via marketingcampagnes, ons blog en berichten op Facebook, om een paar voorbeelden te noemen. U ontvangt ook een gratis Engelse vertaling van uw kavel. Als uw kavel niet wordt verkocht, brengen wij geen commissie in rekening.