Guide close

Zo werkt het

Stap 1: Bijzondere objecten vinden

Met een aanbod van meer dan 500.000 kavels per week, kan het een hele uitdaging zijn om dat ene object te vinden waar u naar op zoek bent. In de zoekbalk, bovenaan de homepage, kunt u elk soort object intypen dat u op ons platform zou willen vinden. Als de resultaten te uitgebreid zijn, kunt u proberen deze te filteren met de filters aan de linkerkant, of door op specifieke categorieën te zoeken.

Finding

Uw bijzondere objecten

Misschien bent u wel op zoek naar een bijzonder object dat we – vooralsnog! - niet in onze veilingen hebben opgenomen. We zijn echter altijd op zoek naar echt unieke objecten. Daarom is het goed mogelijk dat dit object op een later moment wel bij ons te vinden is. U kunt een veilingalert instellen door ons te laten weten waar u naar op zoek bent. We stellen u vervolgens op de hoogte als we erin slagen het object te vinden. U bent de eerste die het weet!

Uw favoriete objecten

Heeft u iets gevonden dat u wilt kopen, maar nog geen tijd om actie te ondernemen? U kunt dit kavel gemakkelijk als favoriet opslaan. We voegen het object toe aan uw lijst met favorieten, zodat u het later gemakkelijk terug kunt vinden. U kunt zoveel favorieten opslaan als u zelf wilt!

Of misschien zijn er bepaalde categorieën die u graag volgt - u kunt ook deze veilingen als favoriet opslaan en deze veilingen wekelijks volgen.