Guide close

Zo werkt het

Stap 2: Een bijzonder object winnen

Nu u uw favoriete object heeft gevonden, is het tijd om te bieden! Voordat u een bod uitbrengt, moet u op twee punten letten:

Minimumbod - is het eerstvolgende bedrag dat u kunt bieden. Uw bod moet groter of gelijk zijn aan dit bedrag.

Minimumprijs – sommige kavels hebben een minimumprijs. Dit is de prijs waarvoor de verkoper het kavel minimaal wilt verkopen. Wanneer de minimumprijs wordt gehaald, kan het kavel worden verkocht.

Winning

Laten we beginnen met bieden! Er zijn drie manieren waarop u een bod kunt plaatsen:

  • Handmatig bod
  • Snel bod
  • Automatisch bod

Met een handmatig bod kunt u elk gewenst bedrag invoeren, zolang het een rond getal is en hoger is dan het volgende minimumbod. Dit is een eenmalig bod. Als u overboden bent, kunt u opnieuw bieden.

Wilt u geen specifiek bedrag invoeren? Plaats dan een snel bod! U kunt een van de drie gegeven bedragen kiezen door erop te klikken. We zullen het bod dan namens u plaatsen. Gemakkelijk, toch?

Als u de biedingen niet de hele tijd in de gaten wilt houden, kunt u een automatisch bod instellen. Voer het maximumbedrag in dat u bereid bent te besteden aan het kavel. Wanneer u overboden wordt, plaatsen we het volgende, minimaal benodigde bod namens u. We doen dit alleen tot we het maximale bedrag hebben bereikt dat u van tevoren heeft opgegeven. We stellen u op de hoogte wanneer uw maximumbedrag bereikt is.

We raden aan om de verzendkosten te bekijken voordat u een bod plaatst. U kunt ook zien of het mogelijk is om het kavel op te halen, zodat u de extra verzendkosten kunt besparen.

U weet nu hoe u een bod moet uitbrengen. Laten we beginnen. Succes!