Hoe kan ik de trackingcode voor mijn bestellingen bijwerken?

Als u de trackingcode voor uw bestellingen wilt bijwerken, gaat u naar> Bestellingen en kiest u de relevante bestelling. Klik op 'Update' en update de relevante Track & Trace-code.

Onze mobiele app heeft een ingebouwde mogelijkheid om de Track & Trace-code rechtstreeks vanaf het verzendlabel te scannen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en er minder fouten optreden bij het handmatig kopiëren van de code.

We raden u ten zeerste aan om de status van de door u verzonden bestelling te volgen. Neem in geval van vertraging of een andere bijzonderheid contact op met de koper via de detailpagina van uw bestelling op Catawiki.