Meest gevraagd
Wat moet ik doen als de verkoper niet reageert op mijn berichten?

Onze ervaring leert dat de meeste verkopers binnen 48 uur reageren. Onze verkopers zitten over de hele wereld, hierdoor kan het enige tijd duren voordat de verkoper antwoord geeft.

Indien uw vraag na contact met de verkoper niet is beantwoord, neem dan contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken. Voeg uw vraag en alle relevante informatie toe aan uw bericht en we zullen zo snel mogelijk contact met u op nemen.