Meest gevraagd
Wat moet ik doen als mijn kavel is afgeleverd en niet voldoet aan de beschrijving?

Als uw kavel is geleverd en het voldoet helaas niet aan de omschrijving, of u vermoedt dat de kavel niet authentiek is, adviseren we om rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper om uw bedenkingen te delen in een poging om tot een gemeenschappelijke oplossing te komen. Voeg alstublieft foto’s van het ontvangen item toe, in het genoemde bericht, om de uitleg van uw claim te ondersteunen. 


Indien het contact met de verkoper niet tot een oplossing leidt dient u ons binnen 3 dagen na ontvangst van de kavel hierover in te lichten (de exacte leverdatum wordt vastgesteld middels de Track & Trace). Houd er alstublieft rekening mee dat wanneer de 3 dagen zijn verstreken uw betaling wordt vrijgegeven aan de verkoper, wij kunnen dan geen claim meer openen namens u of een terugbetaling garanderen. 


Wanneer u contact met ons opneemt hierover, voeg alstublieft het volgende toe:

- Ten minste 3 foto's van het ontvangen kavel, in de staat waarin de kavel is ontvangen

- Ten minste 2 foto's van het pakket (waarbij het label duidelijk zichtbaar is)

- Een gedetailleerde beschrijving van het ontvangen kavel, met de belangrijkste verschillen ten opzichte van de oorspronkelijke kavel beschrijving.


Let op; als u van mening bent dat uw kavel niet authentiek is, stuur dan de bovengenoemde foto’s toe, alsmede een kopie van alle ondersteunende documenten welke aangeven dat het object niet authentiek is. 


Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op