Notarieel toezicht

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij Catawiki hoog in het vaandel. Om de betrouwbaarheid van biedingen te waarborgen wordt het verloop van onze veilingen gecontroleerd door onafhankelijk notaris mr. J. Borren van mr M.J. Meijer Notarissen N.V. te Amsterdam.

Meijer Notarissen N.V. is opgericht in 1909 en is een internationaal opererend notariskantoor. Notaris mr. J. Borren is gespecialiseerd in veilingen en verricht ook toezicht bij andere gerenommeerde veilinghuizen.

Wat betekent dit?

Alle biedingen die op Catawiki worden gedaan staan onder notarieel toezicht. De onafhankelijke notaris kan op ieder gewenst moment in het Catawiki veilingsysteem de complete biedgeschiedenis van alle bieders en alle veilingen bekijken. De toegang tot dit systeem is volledig voorbehouden aan de notaris, overige externe partijen kunnen deze biedinformatie niet inzien.

Wat controleert de notaris?

De notaris controleert onder andere steekproefsgewijs of alle door Catawiki opgestelde regels en algemene voorwaarden worden gehandhaafd. Zie ook onze pagina eerlijk zakendoen.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice of bel: +31 85 2080 260. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Notaris

Mr. J. Borren

Mr M.J. Meijer c.s.
notarissen te Amsterdam

Download de Catawiki Veiling App

Download in de App Store Download in de App Store