Betalen
Zo betaalt u via een bankoverschrijving

Wanneer u een kavel wint op Catawiki, kunt u betalen op uw 'Mijn gewonnen kavels' pagina. Log in op uw account om naar deze pagina te gaan:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van onze website
2. Selecteer 'Mijn gewonnen kavels' en ga naar het tabblad 'Onbetaalde kavels'
3. Klik op 'Verzending & Betalen' onder de bestelling waarvoor u wilt betalen
4. Op deze pagina kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten verzenden of op wilt halen. Klik vervolgens op 'Betalen'
5. Selecteer 'Bankoverboeking'

U ontvangt ook een e-mail met een link naar de betalingspagina. Klik op de knop en u wordt naar uw onbetaalde kavels geleid. Kies het kavel waarvoor u wilt betalen en selecteer hoe u wilt betalen.

U kunt via een bankoverschrijving betalen als uw bank in een SEPA-land is gevestigd en SEPA-overschrijvingen ondersteunt. Als uw bank niet in de SEPA-regio is gevestigd en/of SEPA-overschrijvingen niet ondersteunt, kan uw betaling niet worden verwerkt en wordt het geld teruggestort op uw bankrekening. Klik hier voor meer informatie.

Als u ervoor kiest om via een bankoverschrijving te betalen, ontvangt u een e-mail op het adres waarmee u uw Catawiki-account heeft geregistreerd. In deze e-mail staat een bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken om uw betaling uit te voeren. Zorg ervoor dat u de juiste bankrekeninggegevens en referentie gebruikt wanneer u de betaling overmaakt.

Alle bankoverschrijvingen worden verwerkt door onze betalingspartner Stripe; een van de meest veilige en betrouwbare betalingsverwerkers. Klik hier voor meer informatie.

Al uw betalingsinformatie, inclusief uw creditcardgegevens, wordt op een veilige manier afgehandeld. Uw betalingsinformatie wordt niet opgeslagen op onze servers.