Betalen
Ik heb het kavel gewonnen. Hoe betaal ik?

Wanneer u een kavel heeft gewonnen, kunt u meteen betalen op uw 'Mijn gewonnen kavels' pagina. U ontvangt ook een e-mail met een link naar de betalingspagina.


Het is mogelijk om te betalen met een creditcard (Visa, MasterCard, American Express), via een overboeking of via een van de volgende online betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24. 


Alleen kopers die in euro's bieden, zullen de optie voor een handmatige overboeking te zien krijgen. Het is belangrijk dat ze gebruik maken van een Europese SEPA Credit Overboeking voor de betaling. Stripe, onze online betalingsverwerker, kan geen SWIFT/BIC-overschrijvingen (ook wel bankoverschrijvingen genoemd), verwerken en deze betalingen worden teruggeboekt naar de bankrekening van de koper. Als een koper beweert dat de SWIFT/BIC-overschrijving niet is teruggeboekt, hebben we een brief van de bank nodig waarin dit wordt vermeld. Alleen dan kan Stripe controleren wat er met de betaling is gebeurd. Klik hier voor meer informatie. 


Wat zijn de verschillen tussen SEPA (Single Europe Payments Area) en SWIFT/BIC (Society for Worldwide InterBank Financial Telecommunications)?:

- SWIFT/BIC maakt internationale overschrijvingen mogelijk, terwijl SEPA-betalingen alleen binnen het SEPA-gebied kunnen worden gedaan.

- SWIFT/BIC-overschrijvingen kunnen in verschillende valuta worden uitgevoerd, terwijl het SEPA-initiatief alleen overschrijvingen in euro's accepteert.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!