Accounts en instellingen
Hoe verwijder ik mijn account?


Let op, je kunt je account pas 60 dagen na de laatste transactie, d.w.z. de laatste aankoop of verkoop, verwijderen. Dit geeft je de tijd om eventuele losse eindjes af te ronden. De volgende zaken moeten afgerond zijn:


  • Biedingen op objecten in actieve veilingen
  • Onbetaalde facturen
  • Verkochte objecten die nog niet betaald zijn
  • Objecten die je verkoopt in actieve veilingen
  • Open claims bij de klantenservice


Je account kun je als volgt verwijderen:


  • In de desktopversie van de website ga je naar je instellingen
  • Selecteer ‘Mijn account verwijderen’ in de linkerbenedenhoek


Zodra je dit doet, word je account binnen 2 weken definitief verwijderd.


Voordat je afscheid van ons neemt, is het belangrijk om te weten dat je niet langer kunt bieden, verkopen of eerdere transacties kunt beoordelen als je je account verwijdert. Deze informatie wordt permanent verwijderd, zelfs als je je opnieuw aanmeldt (waar we op hopen!)


Als er iets is waarmee we je kunnen helpen voordat je je account definitief verwijdert, laat het ons dan weten.


We hopen je snel weer terug te zien!


Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op