Waar kan ik mijn persoonlijke informatie wijzigen?

Log in met uw account om uw gegevens te wijzigen.
1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van onze website.
2. Klik op 'Instellingen'.
3. In het menu aan de linkerkant kunt u selecteren welke gegevens u wilt wijzigen.
i) Onder 'Account' kunt u uw e-mailadres, wachtwoord en eventuele persoonlijke voorkeuren voor uw account wijzigen.
ii) Onder 'Adressen' kunt u uw verzendadres wijzigen en, indien nodig, een nieuw factuuradres toevoegen.
iii) Onder 'Betaling' kunt u uw betalingsfrequentie wijzigen in; elke dag, eenmaal per week, elke twee weken of eenmaal per maand. U kunt uw bankrekeninggegevens ook bijwerken.
iv) Onder 'E-mails en meldingen' kunt u zich abonneren of afmelden voor onze nieuwsbrieven en e-mails.